Mardin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Akdoğan yolundaki çukurları kapatmaya başladı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde onlarca köyün bağlantı yolu olan Akdoğan yolundaki çukurlar Mardin Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yama yapılarak kapatılmaya başlanıldı.

Gündem 13.04.2024 13:37:00 0
Mardin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Akdoğan yolundaki çukurları kapatmaya başladı

Kızıltepe ilçesinde onlarca köyün bağlantı yolu  olan Akdoğan yolundaki çukurlar Mardin Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yama yapılarak kapatılmaya başlanıldı.

Ramazan Bayramının birinci gününde Akdoğan ile Taşlıca mevkisinde çukurlu yol yüzünden meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetmişti. Köylüler yıllardır yetkililere seslerini duyuramamaktan dert yanarken yerel haber sitelerinde  çıkan haberlerden sonra ve Kızıltepe Belediyesi’nin girişimleriyle Mardin Büyükşehir Belediyesi ekipleri çukurlu yolda yama yapmaya başladı. Belediye ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar yolun yeniden yapılması talebinde bulunuyor.

“Belediye hangi parti tarafından yönetilirse de halkın hizmeti için vardır”

Yeniden Refah Partisi Mardin Büyükşehir Belediyesi Adayı İbrahim Atmaca da en azından yoldaki çukurların yama yapılması için girişimde bulunduklarını belirterek, “Mardinli hemşehrilerimiz   daha kaliteli yolları hak ediyor. Bu yolun yeniden yapılması için vatandaşın sesi olmaya, sorunları gidermeye devam edeceğiz.” dedi.

Atmaca sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkemizde ki tüm resmi kurumlar halkın malıdır, kimse yapılan hizmetleri minnet edemez. Hastane de doktor da vatandaşa hizmet etmek için var. Belediye hangi parti tarafından yönetilirse de halkın hizmeti için vardır. Unutmayalımki makam mevki kıymeti değeri var bu hizmeti yapan herkesede saygı duyulmalı.  Bu gün tamamen kendi çabalarımla bu hizmetin yapılması için büyükşehir belediyesi görevi yeni devraldıkları için hazırda asfalt yok olmasına rağmen Allah razı olsun ekipler yapıp geldiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu gibi konularda halk adına ne hizmet varsa yapmaya devam edeceğim.”