Mardin Büyükşehir Belediyesinden Kitap Desteği

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Yeşilli Gençlik Merkezine 1000 adet kitap desteğinde bulundu.

Gündem 9.01.2024 10:29:00 0
Mardin Büyükşehir Belediyesinden Kitap Desteği

Mardin Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki çocuk ve gençlerin sosyal, kültürel, spor ve yaşam alanlarında kendilerini geliştirmelerine katkıda bulunuyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesine bağlı gençlik merkezlerinde onlarca eğitime destek programlarının yanı sıra Mardin dışına kültürel gezilerde düzenlenmekte.  

Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığının Yeşilli ilçesinde çocuk ve gençlerin hizmetine sunduğu Gençlik Merkezine destekte bulunmak üzere harekete geçti. Gençlik Merkezine gelen çocuk ve gençlerin ders aralarında, boş vakitlerinde ya da zamanlarını kitap okuyarak geçirmelerine katkı sağlamak adına içerisinde 100 temel eserin bulunduğu 1000 adet kitap hediye etti.

Yeşilli Kaymakamı İsmail Güney, Yeşilli Gençlik Merkezi Müdür Vekili Ata Çakmak, gençler ve çocuklar; hediye edilen kitaplarından dolayı mutlu oldukların belirterek Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun’a teşekkürlerini ilettiler.