Mardin DEDAŞ`ta Engellilere Mesai Tatili

DEDAŞ Mardin İl Müdürü Türk, engelli çalışanlara hediye dağıtarak öğleden sonra izinli saydı.

Yaşam 4.12.2014 08:17:01 0
Mardin DEDAŞ`ta Engellilere Mesai Tatili

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) Mardin İl Müdürü Tekin Türk, Dünya Engelliler Günü nedeniyle kurum içindeki engelli çalışanlara hediye dağıtarak öğleden sonra izinli olduklarını söyledi.

 İl Müdürü Türk, herkesin bir engelli adayı olduğunu belirterek, DEDAŞ Mardin İl Müdürlüğü’ nde çalışan engelli personelin engel tanımadan yoğun çaba içerisinde olduklarını kaydetti. İl Müdürü Türk mesajında, engellerin el ele verilerek birlikte aşılacağını belirterek tüm vatandaşlarımızın sosyal sorumluluk anlayışı kapsamında engelli vatandaşlara gereken ilgi ve alakanın gösterilmesini isteyerek engelliliğin kişisel bir tercih olmadığını kaydetti.

Türk: “ Engelli vatandaşların sorunlarının çözümü hem kurum hem birey bazında herkesi ilgilendiriyor. Engellilik sadece engellinin ya da ailesinin bir sorunu değil bütün toplumun sorunudur. Biz bu arkadaşlarımızı engelleriyle baş başa bırakmak yerine onların toplumda üretken bireyler olmalarını memnuniyetle karşılamalıyız” dedi.

Engelli vatandaşlar için Kamu Kurumu, Sivil Toplum Kuruluşları, Yerel Yönetim ve tüm vatandaşların iş birliği içerisinde olması gerektiğinin altını çizen İl Müdürü Türk mesajını şöyle sürdürdü; “Bizim kurumumuzda çalışan engelli arkadaşlarımız gerçekten çok çalışkan ve gayretli. Kesinlikle iş konusunda hiçbir engel tanımadan çalışan arkadaşlarımızın bu gününü kutlayarak kendilerine hayatlarında başarı, sağlık ve mutluluk dileyerek tüm vatandaşlarımızın gerekli hassasiyeti göstererek kardeşlerimizin sorunlarıyla ilgilenmelerini temenni ediyorum” dedi.