Mardin Dernekler Federasyonu’ndan Mardin 1969 Spor’a plaket

Mardin Dernekler Federasyonu Başkanı Sedat Güngörür, Mardin 1969 Spor’un İstanbul’da düzenlenen Mardin İl Tanıtım Günleri’ne verdiği destek için bir plaket takdim etti.

Spor 27.01.2024 13:58:00 0
Mardin Dernekler Federasyonu’ndan Mardin 1969 Spor’a plaket


Mardin Dernekler Federasyonu Başkanı Sedat Güngörür, Mardin 1969 Spor’un  İstanbul’da düzenlenen Mardin İl Tanıtım Günleri’ne verdiği destek için bir plaket takdim etti. Plaketi Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar adına yönetim kurulu üyesi Metin Kerelti aldı.

Mardin Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Mardin Dernekleri Federasyonu (MARDİNFED) tarafından Atatürk Havalimanında organize edilen, kültürümüzün ve doğal zenginliklerimizin İstanbul’a taşındığı “2. Mardin Tanıtım ve Dayanışma Günleri” açılışı 25 Ocak’ta gerçekleşmişti.

İstanbul Valisi  Davut Gül, Mardin Vali Yardımcısı  Hasan Kurt, İstanbul Milletvekili Derya Ayaydın, Mardin Milletvekili  Faruk Kılıç ve çok sayıda davetlinin katılımıyla yapılan açılıştan sonra Mardin’in kültürü ve yöresel lezzetleri sergilendi. Etkinliğe Mardin 1969 Spor’da katıldı.

Mardin’nin meşhur kaburga dolması, şırdan, mumbar, semusek, Süryani çöreği, badem şekeri, mırra kahvesi, zeytin, cevizli sucuk, bıttım sabunu, kuru üzüm ve pekmez İstanbulluların beğenisine sunuldu.

Mardin Dernekler Federasyonu Başkanı Sedat Güngörür, Mardin 1969 Spor’a etkinliğe verdikleri destek için teşekkür ederek bir plaket takdim etti.  Plaketi Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar adına yönetim kurulu üyesi Metin Kerelti aldı.

2. Mardin Tanıtım ve Dayanışma Günleri 28 Ocak Pazar gününe kadar sürecek.