Mardin DEVA Partisinde aday başvuruları sürüyor

Demokrasi ve Atılım Partisi Mardin İl Başkanlığına 28. Dönem milletvekili genel seçiminde Mardin’den Milletvekili adayı olmak için başvurular devam ediyor.

Politika 18.03.2023 09:48:00 0
Mardin DEVA Partisinde aday başvuruları sürüyor

14 Mayıs 2023 yılı Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçiminde Mardin Milletvekili adayı olmak için şimdiye kadar DEVA Mardin İl Başkan Yardımcısı İbrahim Nayır, DEVA Mardin İl Kadın Çalışmaları Başkanı Özlem Karataş, DEVA Mardin İl yönetiminden Kadir Kerimoğlu, Kızıltepe İlçe Başkan Yardımcısı Cebrail Erbeyi, Kızıltepe İlçe Başkan Yardımcısı Mazlum Kartal, Dargeçit İlçe Başkanı Sadık Günel ve Mehmet Ali Aktaş 28. Dönem Milletvekili aday adaylığı başvurusunu DEVA partisi il Başkanı Mesut Aydoğan’a sundukları öğrenildi. Aydoğan başvuruların Adayların şahsına Mardin’e, Partiye ve memlekete hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.

DEVA PARTİSİNDE ADAY ADAYLIĞI SÜRECİ

14 Mayıs 2023 28. Dönem milletvekilliği genel seçimine en az 41 ilde kendi logosuyla gireceğini açıklayan DEVA Partisinde başvuruların 20 Mart Pazartesi günü saat 17:00’ye kadar süreceği açıklanmıştı.

DEVA Partisinde Milletvekili başvuru ücreti erkek adaylar için 5.000 TL, kadın adaylar ve 30 yaş altı genç adaylar için 2.500 TL, Deprem bölgesinden yapılacak adaylık başvuru ücreti ise 1.000 TL. olarak belirlendi.