Mardin Filistin İçin Sabah Namazında Buluştu

2024 yılının ilk sabahında Şehitlerimize Rahmet Kudüs'e Dua Filistin'e Destek ve İsraili Lanet için halk ülke genelinde camilerde buluştu.

Gündem 3.01.2024 23:15:00 0
Mardin Filistin İçin Sabah Namazında Buluştu

81 ilimizde ve yüzlerce ilçede Milli İrade Platformu tarafından düzenlenen Sabah Namazı Buluşmaları kapsamında Mardin'de de Mardin Milli İrade Platformu tarafından ailece sabah namazı buluşması gerçekleştirildi.


Mardin Merkez Şakir Nuhoğlu Camiinde düzenlenen Şehitlerimize Rahmet Kudüs'e Dua Filistin'e Destek ve İsraili Lanet buluşmasına yüzlerce Mardinli ailece katıldı.

Milli İrade Platformu Başkanı Özcoşar: İşgal bitene kadar Filistin'e Destek Sürecek


Son İsrail işgalinin başladığı ilk andan itibaren Türkiye'nin işgalin karşısında ve Filistin halkının mücadelesinin yanında yer aldığını belirten Mardin Milli İrade Platformu Başkanı Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, siyonist katliamlar sona erene kadar Türkiye Kamuoyunun ve Sivil Toplumunun tepkilerini ve eylemlerini yüksek sesle devam ettireceğini ifade etti.


Bölgede barışın ve huzurun ancak yüz yıldır süren siyonist işgalin tamamen sona ermesi ve başkenti Kudüs olan özgür bir Filistin'in kurulmasıyla mümkün olabileceğini sözlerine ekleyen Özcoşar, sadece Türkiye vicdanının değil bütün dünyanın halklarının Filistin'de yaşanan siyonist katliamlardan rahatsız olduğunu kaydetti.


Özcoşar, ülke genelinde olduğu gibi Mardin'de de Milli İrade Platformu olarak işgal kalıcı olarak bitene kadar Filistin'e destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Sabah Namazı Buluşması sonrası katılımcılara çorba ikramı yapıldı.


Anahtar Kelimeler: Mardin Filistin Sabah Namazında Buluştu