Mardin Fosfat 1-1 Tepecikspor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Mardin Fosfatspor  Tepecikspor ile oynadığı karşılaşmanın 90+7’nci dakikasında Emirhan Atilla’nın attığı golle 1 puanı aldı.

Spor 15.11.2020 16:07:00 0
Mardin Fosfat 1-1 Tepecikspor

21 Kasım Şehir Stadyumunda oynanan müsabakada Fosfatspor uzatma dakikalarında attığı gol ile bir puana razı oldu.

Mardin Fosfatspor maça Ebubekir Elihoş, Alper Hamdi Bayraktar, Doğancan Kılıç, Beytullah Çamurlu, Yasin Tosun, Yasin Reis, Melih Kılıç, Ali Kemal Özkan, Serkan Özen, Özgür Kazar ve Vedat Altaş ilk 11'i ile başladı.

Büyükçekmece Tepecikspor ise; Ramazan Evren Üstündağ, Özkan Zileli, Alper Sürücü, İlhan Aslanoğlu, Kayhan Arduç, Sefer Kanıtemiz, Selim Dedekoç, İnanç Ülken, Ömer Buğdaycı, Enes Yılmaz ve Erçağ Evirgen 11'i ile başladı.

Maça çok hızlı başlayan Mardin Fosfatspor geliştirdiği sık atıkları gole çeviremeyerek bulduğu fırsatları değerlendiremedi.

Maçta dakikalar 36'yı gösterirken sağ kanattan yapılan ortada Tepeciksporlu 73 numaralı Ömer Buğdaycı yaptığı kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi.

Böylelikle maçın ilk yarısı konuk takımın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın ikinci yarısında her iki takım da çekişmeli bir mücadele ortaya koydu.

Maçın bitimine 4 dakika kala Tepecikspor'un 6 numaralı futbolcusu Alper Sürücü rakibi Ali Kemal Özkan'a yaptığı sert müdahale sonrası kırmızı kart ile cezalandırılarak oyun dışı kaldı.

Maçın hakemi Hüseyin Gökberk Aslan tarafından maçın sonuna 7 dakika ilave edildi.

Uzatma dakikalarının sonuncu dakikasında Mardin Fosfatspordan Emirhan Atilla serbest vuruştan gelen topu rakip ağlara gönderdi.

Bu sonuçla her iki takım da bir puana razı oldu.

Golden sonra Mardin Fosfatspor'un teknik direktörü Cevdet Uzunköprü, konuk takım Tepecikspor'un teknik direktörü ve 10 numaralı futbolcusu Kayhan Arduç kırmızı kart ile cezalandırıldı.

1-1'lik sonucun ardından Mardin Fosfatspor ligde 7. sırada 12 puan da kendisine yer bulurken, Tepecikspor ise 11. sırada puanını 10'a yükseltti.

Mardin Fosfat, 12 puanla 8’inci sırada bulunuyor.


Anahtar Kelimeler: Mardin Fosfat - Tepecikspor