Mardin Fosfat evinde İskenderun’u 2-0 yendi

Misli.com 3.  Lig B Grup müsabakasında Mardin Fosfat Spor sahasında ağırladığı İskenderun’u Ali Kemal Özkan ve Nimet Kayaalp’ın attığı gollerle 2-0 yendi.

Spor 21.04.2021 18:55:00 0
Mardin Fosfat evinde İskenderun’u 2-0 yendi

21 Kasım Şehir Stadyumunda oynanan ve Vali Mahmut Demirtaş’ın da protokol tribününden takip ettiği maçın golleri ikinci devrede geldi.
Mardin Fosfatspor Maça Mehmet Salih Demircan, Beytullah Çamurlu, Yasin Reis, Melih Kılıç, Ali Kemal Özkan, Serkan Özen, Mücahit Tufan, Emrah Sürücü, Nimet Kayaalp, Barış Şafak ve Özgür Kazar 11’i ile başlarken;
İskenderunspor ise Ramazan Haklı, Kadir Bilimlier, Dede Çelik, Mutlu İlengöz, Oğuzhan Erdoğan, Feyzullah Şahin Güneş, Nureddin Ersoy, Abdurrahman Kuyucu, Fadıl Kocaoğlu, Recep Metin ve Mustafa Öztürk 11’ile maça başladı.
Maçın henüz 6. dakikasında rakibine sert müdahalede bulunan İskenderunspor’un  19 numaralı futbolcusu Feyzullah Şahin Güneş sarı kart ile cezalandırıldı.
 16. dakikada İskenderunspor’un tehlikeli atağında top direkten dışarı çıktı.
Maçın 31. dakikasında Mardin fosfatspor’un kazandığı serbest vuruşta topun başına Ali Kemal Özkan geçti .Ali Kemal'in vuruşunda top  üst direkte patladı.
Maçın ilk devresi 0-0 biterken ikinci devreye hızlı başlayan İskenderunspor yakaladığı fırsatları bir türlü değerlendiremedi.
79. dakikada Mardin fosfatspor’un korner atışında topun başına Yasin Reis geçti. Reis’in kestiği topu arka direkte  Nimet Kayaalp kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi. 
Bu skor ile 1-0 öne geçen Mardin temsilcisi üç dakika sonra Ali Kemal Özkan’ın rakip kaleciyi çaresiz bırakarak ağlara gönderdiği topla takımını 2-0 öne geçirdi.
Maçı 2-0 kazanan kırmızı lacivertliler 47 puan ile 5. Sıraya yükselerek play-off inadını sürdürdü.

Mardin Fosfat, 25 Nisan’da ligin lideri Belediye Kütahyaspor’a konuk olacak.


Anahtar Kelimeler: Mardin Fosfat evinde İskenderun’ - yendi