Mardin Fosfat Spor’da 9 maçtır prim alamayan futbolcular isyan etti

Mardin Fosfat Spor’da futbolcular, 2 buçuk aydan beridir primlerin kendilerine ödenmediğini belirtti.

4.04.2021 13:54:00 0
Mardin Fosfat Spor’da 9 maçtır prim alamayan futbolcular isyan etti

Mardin Fosfat Spor’da futbolcular, 2 buçuk aydan beridir primlerin kendilerine ödenmediğini belirtti. kulüp başkanının yalnız bırakıldığını ifade eden futbolcular İl protokolü ve iş insanlarının kendilerine sahip çıkılmasını istedi.

TFF 3. Lig 2. Grupta 41 puanla 6. Sırada bulunan Mardin Fosfat Spor 9 maçtır yenilmeyerek Play- Off’a emin adımlarla ilerliyor. Ancak muhteşem bir performans yakalayan futbolcular 9 maçtır prim alamadıklarını ve maddi açıdan zor günler geçirdiklerini belirten ortak bir açıklama yaptı. Kırmızı lacivertli futbolcular,  kulüp başkanı Abdulkadir Üner’in maddi ve manevi olarak yalnız bırakıldığını belirtti.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Değerli Mardin halkı 1 milyonluk bu güzide şehrimizde 8 yıllık profesyonel ligin hasretinden sonra bu sene takımımız profesyonel life tekrar çıkmayı başarmıştır. Bu açıklamayı zorunlu hissettik.  Şuan profesyonel liglerin en düşük bütçeli kurulan takımıyız. Şuan geldiğimiz noktada 9 maçtır yenilmezlik serisinde hiçbir şekilde prim almadan yolumuza devam ediyoruz ve akabinde Play- Off’a uzanan yolculuğumuz var. Bu güzide şehrin köklü ve tarihi kulübünde forma giymekten ve mücadele etmekten  onur ve gurur duyuyoruz.  2. Lig yolunda mücadelemizin sonuna kadar öz verili ve inançla devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Bu zorunlu süreçte Mardinli olmamasına rağmen başkanımız Abdulkadir Üner, maddi ve manevi hiçbir destek görmeden  kendi imkanlarıyla Mardin’de biri profesyonel olmak üzer iki takıma sahip çıkmaya çalışmaktadır. Bu şehrin değerli Valimiz Mahmut Demirtaş, Artuklu Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Emniyet Müdürü İlker Emir, Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı, değerli iş adamları, milletvekillerimizden ve Mardin Halkından olabildiğince 2. Lig yolumuzda  maddi ve manevi her türlü desteğini yanımızda hissetmek istiyoruz. 23 futbolcu, 4 teknik ekip, personeller ve tek başına kalan başkanımız yalnız bırakılmıştır.”