Mardin Kızıltepe Masterler Futbol takımı Antalya için  hazır 

21 mayısta Antalya Asteria Kremlin otelde düzenlenecek olan turnuvada mücadele edecek Mardin Kızıltepe Masterler takımı hazırlıklarını tamamladı.

Spor 19.05.2022 05:33:00 0
Mardin Kızıltepe Masterler Futbol takımı Antalya için  hazır 

Şampiyonluk hedefi ile yola çıkacak takımda Mardinspor ve Kızıltepespor da top koşturmuş birçok kariyerli futbolcuda yer alacak.  Takım sorumlusu eski futbolculardan Süleyman Kadak yaptığı açıklamada turnuva hakkında bilgiler verdi. Kadak, "Kızıltepe Mardin Masterler takımı Kızıltepenin 2- 3 Master takımın dan bir olarak devam etmektedir. Amacımız eski dostlarla bir arada güzel zaman geçirmenin yanında hayatımızın bir parçası olan futboldan uzaklaşmamak. Kızıltepe ve Mardinimizi en iyi şekilde temsil etmektir. Bunun yanında futbol aracılığıyla yeni dostluklar edinmek, hayatımıza renk katmak için spor etkinliklerine katılmaktayız." dedi.

"Yeni bir turnuva yeni bir umut yeni bir heyecan için hazırız" 

Daha önce bu katagörüde 2 şampiyonluk yakaladıklarını hatırlatan Kadak,  "Bu turnuvalarda 2 şampiyonluk yaşadık ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etme fırsatı yakaladık. Bu amaçla bizlere her türlü yardımlarını esirgemeyen dost ve arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yeni bir turnuva için son hazırlıklarımızI tamamladık.  21 Mayıs'ta Antaya'da düzenlenecek olan turnuva için sabırsızlanıyorum. Yeni bir turnuva yeni bir umut yeni bir heyecan için hazırız."  açıklamasını yaptı.

Söz konusu turnuva da 40 yaş ve 50 yaş kategorisinde 40 takım mücadele edecek, maçlar doğal çim saha da oynanacak.