Mardin Kızıltepe Taraftarlar Derneğinden çocuklara hediye

2017 de Mardin Kızıltepe ilçesinde kurulan Çaykur Rizespor Derneği Ramazan bayramı öncesi Kızıltepe’ deki dört mahallede çocuklara bayramlık giyecekler dağıttı.

Yaşam 19.04.2021 03:11:00 0
Mardin Kızıltepe Taraftarlar Derneğinden çocuklara hediye

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 2017 yılında kurulan Çaykur Rizespor taraftarlar derneği sosyal sorumluluk programı gereği ilçesindeki dört mahalledeki çocuklara bayramlık giyecek eşyası dağıttı. Konuyla ilgili Dernek Başkanı Harun Çınar, “Bizler Mardin ile Rize arasında bir kardeşlik köprüsü kurmak için çabalıyoruz. Dernek olarak bu amaçla bazı sosyal projelere el atıyoruz. Bu bölgede bulunan fakir aileleri tespit edip onlara çeşitli yardımlarda bulunuyoruz. İlçemizde bulunan çocuklara ve gençlere Rize’den gelen kılık kıyafet eşyası dağıttık” dedi.

Mardin Kızıltepe Rizespor Taraftarlar Derneği Başkanı Harun Çınar, “ Dernek olarak Rize’li İş İnsanı Hasan Karaahmetoğlu’ nun derneğimize çocuklar için gönderdiği giyecek eşyalarının bir bölümünü ilçemizdeki dört mahallede bulunan çocuklara dağıttık. Ramazan bayramı öncesi dağıttığımız giyecek eşyaları çocukları çok sevindirdi. Bize giyecek eşyası gönderen Hasan Abimize teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.