Mardin Milletvekilleri kayıt yaptırıyor

Yeşil Sol Parti Mardin Milletvekili George Aslan ve Kamuran Tanhan da bugün kaydını yaptıran isimler arasında yer aldı. TBMM'de bugün yapılan kayıtlarla birlikte, kayıt işlemini tamamlayan milletvekilli sayısı 403'e ulaştı.

Politika 1.06.2023 08:56:00 0
Mardin Milletvekilleri kayıt yaptırıyor

Seçim bölgelerindeki seçim kurullarından mazbatalarını aldıktan sonra TBMM'ye gelen milletvekilleri, Türk bayrakları ve TBMM flamalarıyla süslenen Şeref Holü’ne geçerek kayıt işlemlerini gerçekleştiriyor. İlk olarak mazbatasını teslim eden milletvekilleri, daha sonra Genel Kuruldaki oylama ve yoklamalar için parmak izi veriyor. Kayıt işleminin ardından milletvekili rozeti takdim edilen parlamenterler, daha sonra 28. Dönem TBMM Albümü için de fotoğraf çektiriyor.

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından milletvekillerinin TBMM'deki kayıt işlemleri sürüyor. Yeşil Sol Parti Mardin Milletvekili George Aslan ve Kamuran Tanhan da bugün kaydını yaptıran isimler arasında yer aldı. TBMM'de bugün yapılan kayıtlarla birlikte, kayıt işlemini tamamlayan milletvekilli sayısı 403'e ulaştı.