Mardin Ömür Boyu Sevgi Derneği, Engellilerimizi yalnız bırakmadı

Spor 4.12.2014 08:01:14 0
Mardin Ömür Boyu Sevgi Derneği, Engellilerimizi yalnız bırakmadı

Mardin Ömür Boyu Sevgi( Madde Bağımlılığı ile Mücadele) Derneği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ‘ nedeniyle Kızıltepe Engelliler Gücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı antrenmanına ziyarette bulundu.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü ‘ nedeniyle yapılan ziyaret te  Mardin Ömür Boyu Sevgi( Madde Bağımlılığı ile Mücadele) Derneği  Başkanı Mehmet Ali Demir ve Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu’da eşlik etti. Antrenman sonunda  Kızıltepe Engelliler Gücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takım oyuncularına spor çantaları hediye edildi.

Mardin Ömür Boyu Sevgi( Madde Bağımlılığı ile Mücadele) Derneği  Başkanı Mehmet Ali Demir ve Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu yaptığı konuşmalarda Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı`nın başarılarıyla da gurur duymaktayız.Herkesin birer engelli adayı olduğu şu hayatta kocaman yürekleriyle mücadelelerine devam eden tekerlekli sandalye basketbol sporcularıyla tanışmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyip engeli olmasına rağmen her türlü zorluğa rağmen hayata sıkıca tutunarak mücadelelerine devam eden, bunu kendisine engel görmeyen engelli kardeşlerimizin  ve tüm engelli vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Günü`nü kutlarız denildi.

Kızıltepe spor salonunda yapılan ziyarette engelli basketbol takımı oyuncularından İzzettin Taşkın, “Arkadaşlarla birlikte bu sporu geliştirmek için takımı kurduk. Evde, kendini içeri kapatan engelli arkadaşlarımızı spora davet ediyorum. Bütün engeller sporla aşılabilir.Yapılan ziyaret en dolayı Mardin Ömür Boyu Sevgi( Madde Bağımlılığı ile Mücadele) Derneği  Başkanı Mehmet Ali Demir ve Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu’ya . teşekkür ederiz. Dünya engelliler gününde, engellilerin yaşam kalitesinin biraz daha artmasını istiyoruz” dedi

Kızıltepe Engelliler Gücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı antrenman sonunda Kızıltepe Sadık Kadayıf ve Künefe salonunda tatlı ikram edildi.


Anahtar Kelimeler: