Mardin Satranç İl Temsilciliğinden Mardin Barosu Başkanına ziyaret

Türkiye Satranç Federasyonu Mardin Satranç İl Temsilcisi Cengiz Yalçın ve Türkiye Satranç Federasyonu Disiplin Kurulu üyesi Avukat Nazan Kaya Mardin Barosu ziyarete bulundu.

Spor 3.02.2023 21:52:00 0
Mardin Satranç İl Temsilciliğinden Mardin Barosu Başkanına ziyaret

Mardin Barosu Başkanı İsmail Elik ve Mardin Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer İpek İl Temsilcisi Yalçın ve Disiplin Kurulu Üyesi Kaya’yı karşıladı.

Ziyarette Türkiye Satranç Federasyonu’nun malzeme desteğini kulüplerine teslim ettiler. Başkan Elik, Türkiye Satranç Federasyonu ve İl Temsilciliğine kulüplerine yapmış olduğu destekten dolayı teşekkür edip, gelecekte sosyal projelerde el birliği ve ortak çalışmaktan mutluluk duyacağını belirtti.

Türkiye Satranç Federasyonu Mardin Satranç İl Temsilcisi Cengiz Yalçın ise Satranç alanında son zamanlarda Mardin ve Türkiye olarak büyük başarılar elde ettiklerini ifade ederek kendilerini ağırlayan Mardin Barosu Başkanı İsmail Elik ve Mardin Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer İpek’e teşekkür etti.

Türkiye Satranç Federasyonu Disiplin Kurulu üyesi Avukat Nazan Kaya da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.