Mardin Tarım-Gıda Fuarı kapılarını 7. kez açacak

Tarım sektörünün ve Ortadoğunun önemli buluşma noktalarından biri olan Mardin’de bu sene düzenlenecek Magrotex’21 Uluslararası Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı için geri sayım başladı.

Gündem 19.07.2021 22:55:00 0
Mardin Tarım-Gıda Fuarı kapılarını 7. kez açacak

Zümrüt Fuarcılık ev sahipliğinde Movapark Hava alanı yanındaki Mardin Fuar alanında 7’nci kez düzenlenecek olan Ortadoğu’nun en iyi tarım fuarından biri olan Uluslararası Mardin Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı için heyecan başladı.

Türkiye ve Ortadoğu’da oldukça ses getiren fuarı Mardin’de 7’nci kez gerçekleştirmenin heyecanı içerisinde bulunduklarını dile getiren Fuarın Genel Koordinatörü Mehmet Ünal, “Zümrüt Fuarcılık Mezopotamya nın verimli topraklarda Katılımcı firmalarımıza katma değer yaratacak şekilde ürünlerini pazarlayacakları Uluslararası hizmetler üretiyoruz. Tarım ve gıda makineleri doğru tarım teknikleri, bitki besleme, gübreler, zirai ilaçlar, su ve sulama teknolojileri, gıda ve gıda ürünleri, unlu mamüller, bakliyat, hayvancılık gibi birçok sektörü Magrotex Fuarında buluşturuyoruz. Mardin’imizin uluslararası arenada tanıtımına ve ülke ekonomisine katkı sağlayan bu Magrotex fuarında görüşmek üzere. Bu vesileyle, milletimizin ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, birlik ve beraberlik içerisinde sevgi ve huzurun hakim olduğu güzel bir bayram diliyorum.” dedi.

7.MAGROTEX’21 Uluslararası Mardin Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 22 Eylül -26 Eylül 2021 tarihleri arasında düzenlenecektir.