Mardin Valisi Akkoyun, Gazetecileri Ağırladı

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, kentte Bulunan Gazetelerin sahipleri ile bir araya geldi.

Gündem 28.11.2023 09:19:00 0
Mardin Valisi Akkoyun, Gazetecileri Ağırladı

Vali Akkoyun’u makamında Ziyaret eden Diyarbakır Basın İlan Kurumu Müdürü Hasan Kutay, Mardin Haber Gazetesi  İmtiyaz Sahibi Murat Akgül,  Mardin Life Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kadir Üründü, Mardin Life Genel Yayın Yönetmeni Nezir Güneş, Mardin İletişim Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rıdvan Fidan, Kıratım Gazetesi İmtiyaz Sahibi Veysi Erkar  katıldı.

Vali Akkoyun, basın mensuplarıyla samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, kentin sorunlarına çözüm bulma noktasında işbirliği ve dayanışma vurgusu yaptı.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette bir araya gelen Vali Akkoyun ve gazeteciler, kentin genel durumu, yerel yönetim projeleri, ekonomik gelişmeler ve sosyal konularda karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Gazeteciler, kentteki son gelişmeler hakkında Vali Akkoyun'dan bilgi aldılar.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali Akkoyun, kentteki sorunlara çözüm bulma noktasında medyanın önemli bir rol oynadığını belirterek, basın mensuplarına işbirliği çağrısında bulundu. Akkoyun, kentin tanıtımına katkı sağlamak, halkı doğru ve güncel bilgilendirmek amacıyla medya ile sık sık bir araya gelmeyi planladığını ifade etti.

Gazeteciler ise Mardin Valisi Akkoyun’a son dönemde ilanlarla ilgili sıkıntıları dile getirerek, kurumların ilanlar konusunda daha duyarlı olmasını istedi.

Ziyaretin sonunda Vali Akkoyun, gazetecilere teşekkür ederek, kentteki basın mensuplarıyla daha sık bir araya gelme kararı aldıklarını ve bu tür etkileşimlerin kent için olumlu sonuçlar doğuracağını belirtti.

BİK Diyarbakır Şube Müdürü Hasan Kutay ise Vali Akkoyun’a teşekkür etti.