Mardin´de 66 yaşındaki koronavirüs şüpheli hasta iyileşerek taburcu oldu

Mardin´in Artuklu İlçesinde 5 gündür yoğun bakım ünitesinde korona virüs şüphesi ile tedavisi gören 66 yaşındaki Z.G., tedavisinin ardından taburcu oldu.

Sağlık 3.04.2020 15:46:43 0
Mardin´de 66 yaşındaki koronavirüs şüpheli hasta iyileşerek taburcu oldu

Artuklu´da Özel Mardin Park Hastanesinde  yaklaşık 5 gündür yoğun bakım ünitesinde korona virüs şüphesiyle tedavisi gören  66 yaşındaki Z.G., virüsü yendi. Göğüs Uzmanı Dr. Vedat Eldem hastanın oğlu N.G´ye müjdeli haberi verdi.  Görüntülere yansımak istemeyen 66 yaşındaki hastanın taburcu olduğu belirtildi.

Hastanın  Göğüs Uzmanı Dr. Vedat Eldem- İntaniye Uzmanı Dr. Zeynelabidin Demir - Dahiliye Uzmanı Dr.  Bayram Yıldız tarafından kontrolleri altında tutulduğu ve  5 günlük yoğun bakım tedavisinden sonra taburcu edildiği vurgulandı . Taburcu edilen kadının oğlu N.G ise hastaneye tedavi sürecinde gösterdikleri özverili çalışmadan dolayı hastanedeki doktorlara ve hastane yönetimine teşekkür etti.

Mardin Park Hastanesinden yapılan açıklamada ? Mardin Park Hastanesi yönetimi ve bütün sağlık çalışanları olarak; Covid-19  salgını nedeniyle oluşan kaygı ve korkularınızı anlıyoruz. Korona virüs salgını nedeniyle şüpheli ve tanı alan hastalar tüm bilimsel tedbirler alınarak farklı ve izole bir serviste tedavileri yapılmaktadır. Tüm poliklinik ve ameliyatlarımız gerekli tedbirler alınarak ve güvenli hizmet vermeye devam edilmektedir. Sağlıklı ve güzel günler dileriz? ifadelerine yer verildi.