Mardin'de 3 ilçede elektrik kesintisi uyarısı!

Mardin’in Kızıltepe, Derik ve Mazıdağı ilçelerinin bazı mahallelerinde 09-16 saatleri arasında elektrik kesintileri uygulanacağı açıklandı.

Gündem 5.04.2024 23:05:00 0
Mardin


Mardin Valiliği, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Mardin il Müdürlüğü tarafından yapılacak kesintiler ile ilgili yaptığı duyuruda, Dicle EDAŞ tarafından yapılacak bakım onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak. Yaşanacak elektrik kesintisinden etkilenecek mahalleler ve tarih ile saatleri şu şekilde.

05/06/07. NİSAN 2024

DİCLE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Sistem İşletme Yöneticiliği tarafından bildirilmiştir.

Dikmen-l Trafo Merkezi barası ile irtibath Fİ Üçyol, F2 F3 Çimento, F4 Geçit, F5 Arıklı, F6 Yayıklı, F7 Çadırlı, F15 Bozhöyük, F 16 Denktaş, Fİ 7 Kanatlı, F 19 Konak, F20 Derik ve F 18 Atlı fiderlcrinde Tesis- Müteahhit Ekiplerinin yapacağı çalışma sebebi ile söz konusu fiderlerde güvenlik amaçlı 05/06/07.04,2024 tarihlerinde 09,00-16.30 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır.

Bu çalışmalar doğrultusunda; Derik İlçesinde; Adak, Adakent, Ahmetli, Akçay, Alagöz. Alanlı, Alibey, Atlı, Aydınlar, Bahçelievler, Ballı, Balova, Başaran, Bayırköy, Bayraklı, Beşbudak, Boyakll, Bozbayır, Bozok, Böğrek, Çadırlı, Çağıl,ÇataItepe, Çukursu, Demirli, Denktaş, Derinsu, Dikmen, Doğancı, Dumanlı, Dumluca, Düztaş, Hayırlı, Ilıca, Issız, İncesu, Kanatlı, Karataş, Kayacık, Kocatepe, Koçyiğit, Konak, Konuk, Kovalı, Kösevcli, Kuruçay, Kuşçu, Kutluca, Kuyulu, Ortaca, Pirinçli, Soğukkuyu, Söğütözü, Subaşı, Şahverdİ, Üçtepe ve Yazıcık Mahalleleri ile Kızıltepe İlçesinde; Arıklı, Bağrıbiitün, Bozhöyük, Büyükayrık, Göllü, Güngören, Karabent, Kaşıklı, Kaynarca,  Odaköy, Sürekli, Tatlıca, Tıraşlı, TosunIu, Tuzluca, Yamaç, Yayıklı, Yumrutaş ve Yumurcak Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir.

07.NİSAN 2024 PAZAR

DİCLE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Sistem İşletme Yöneticiliği tarafından bildirilmiştir.

Etifosfat Trafo Merkezi barası ile İrtibatlı F 13 Taşıt fiderinde TEİAŞ ekiplerince yapılacak çalışma nedeniyle söz konusu fiderde güvenlik amaçlı 07.04.2024 Pazar günü 10.00-16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır.

Bu çalışmalar doğrultusunda; Mazıdağı İlçesinde; Aksu,Ar1şu, Bahçecik, Balpınar, Dikyamaç,Çayönü, Derecik, Gümüşpınar, Gümüşyuva, Engin, Karakent, Kocakent, Sakızlı Şenyuva, Yukarıkonak, Ürünlü, Ulutaş, Tarlacık Yetkinler ve Yücebağ Mahalleleri Derik İlçesinde; Alagöz, Yukarımezra, Burçköy, Cevizpınar, Üçpınar, Zeytinpar, Sağmal, Pınarcık Akıncılar Burçköy, Göktaş, Meşeli ve Şerefli Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir.

08.NİSAN 2024 PAZARTESİ

DİCLE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Sistem İşletme Yöneticiliği tarafından bildirilmiştir.

Kızıltepe-2 Trafo Merkezi ile İrtibatlı F11 Gökçe fiderinde Özel Müşteriler ekiplerince yapılacak saha çalışmaları sebebiyle personellerin can güvenliği açısından söz konusu fiderde güvenlik amaçlı 08.04.2024 Pazartesi günü 09.00-16.30 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır.

Bu çalışmalar doğrultusunda Artuklu İlçesinde Gökçe Mahallesi Kızıltepe İlçesinde; Çamlıca, Ekinlik, Elbeyli, Eskin, Eşme Eymirli, Turgut Özal ve Yoldere Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir;

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.