Mardin’de afet koordinasyon toplantısı yapıldı

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından depremden etkilenen vatandaşlar Mardin’e gelmeye başladı.

Gündem 10.02.2023 20:38:00 0
Mardin’de afet koordinasyon toplantısı yapıldı

Afet bölgesinden gelen depremzede misafirlere yönelik alınacak tedbirler ile ilgili Vali Vekili Abdullah Demirdağ başkanlığında yapılan toplantıda görevlendirmeler yapıldı.

Toplantıya, Artuklu Kaymakamlığı, Ömerli Kaymakamlığı, Yeşilli Kaymakamlığı, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, İdare ve Denetim Müdürlüğü, İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi, Ticaret İl Müdürlüğü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve İl Müftülüğü yetkilileri katıldı.

Vali Vekili Demirdağ, Mardin ili olarak depremden etkilenen vatandaşlarımızın en iyi şekilde ağırlanması adına çalışmaların ivedilikle başlatıldığını belirtti.