Mardin’de elektrik kesintisi olacak

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş Mardin İl Müdürlüğü (Sistem İşletme Yöneticiliği) tarafından Nusaybin ve Kızıltepe'nin birçok kırsal mahallesinde OSOS okuma çalışmaları nedeniyle enerji kesintisi olacağı bildirilmiştir.

Gündem 29.06.2021 07:15:00 0
Mardin’de elektrik kesintisi olacak

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Çağ-Çağ Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F14 Girmeli fideri üzerinde bulunan trafolarda Özel Müşteriler ekipleri tarafınca OSOS okuma çalışmaları sebebiyle 04.07.2021 Pazar günü 09:00-11:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacaktır. Bu çalışmalar doğrultusunda Nusaybin İlçesinden; Akarsu, Açıkyol, Dallıağaç, Doğanlı, Düzce, Dirim, Eskihisar, Eskimağara, Görentepe, Güneli, Gürün, Güvenli, Kalacik, Karaca, Kuruköy, Kuyular, Küçükkardeş, Tepeören, Yavruköy, Yolindi, Çalı ve İlkadım Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir.

Çağ-Çağ Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F15 Akarsu fideri üzerinde bulunan trafolarda Özel Müşteriler ekipleri tarafınca OSOS okuma çalışmaları sebebiyle 04.07.2021 Pazar günü 13:00-16:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacaktır. Bu çalışmalar doğrultusunda Nusaybin İlçesinden; Bakacık, Balaban, Beylik, Demirtepe, Duruca, Eskihisar, Günyurdu, Girmeli, Hasantepe, Kantar, Kayadibi, Kocadağ, Nergizli, Odabaşı, Pazar, Sınırtepe, Süğütlü, Tepealtı, Tepeüstü, Turgutköy, Yazyurdu, Yerköy, Yolbilen, Çilesiz, çiğdem ve İkiztepe Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir.

380 kV Kızıltepe Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F9 Şenyurt ve 154 kV Kızıltepe trafo Merkezi ile irtibatlı F16 Akdoğan fiderleri üzerinde bulunan trafolarda Özel Müşteriler ekipleri tarafınca OSOS okuma çalışmaları sebebiyle 08.07.2021 Perşembe günü 09:00-15:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacaktır. Bu çalışmalar doğrultusunda Kızıltepe İlçesinden; Aslanlı, Fındıktepe, Gözlüce, Harmandüzü, Haznedar, Kocaköy, Kengerli, Koçlu, Tanrıverdi ve Şenyurt Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir."


Anahtar Kelimeler: Mardin’ elektrik kesintisi olacak