Mardin’den İran’a yağ keçesi ihracat edildi

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde faaliyet gösteren Uzay Torna Hidrolik, satış ağını uluslararası arenaya taşımaya devam ediyor. Kızıltepe’de 42 yıla yakın bir süredir hizmet veren firma İran’a yağ keçesi satışı yaptı.

Ekonomi 7.08.2021 10:16:00 0
Mardin’den İran’a yağ keçesi ihracat edildi

Kızıltepe Küçük Sanayi Sitesinde 42 yıla aşkın bir süredir faaliyet gösteren Uzay Torna Hidrolik,  alanında öncü firma olma yolunda ilerlemeye devam ediyor. Kızıltepe’nin köklü firması Mardin Kızıltepe'den yanı sıra Diyarbakır, Elazığ, Kars, Gaziantep, Adana, Mersin, Kayseri, Konya, Ankara, İzmir Dubai ve İran’a  kadar uzanan geniş bir satış potansiyeline sahip.

Uzay Torna Hidrolik Genel Müdür Yardımcısı Ömer Ertaş, 50’ye yakın  firmanın bayiliğini  aldıklarını söyledi.  Ertaş, “Çoğunlukla kastaş sızdırmazlık teknolojileri ürünlerinin satıldığı yapıyoruz.  Ayrıca iki aydır Uzay Torna Hidrolik adı altında 5 şehirde de bayiliklerimiz var. Hırdavat, JCB ve Hidromek iş makineleri  yedek parçaları, hidrolik hortum rekorları, ORS rulman satışı yapıyoruz. Geçtiğimiz ay başarılarımıza bir yenisini ekleyerek ORS  rulman satış noktası olduk. Ayrıca yurtdışı olarak Dubai’den sonra son olarak  İran’a yağ keçesi satışı yaptık.” dedi.


Anahtar Kelimeler: Mardin’ keçesi ihracat edildi