Mardinli kadın girişimciler için ?Kadın Girişimci Yönetici Okulu?na başvurular başladı

Garanti BBVA ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) iş birliğiyle 2012 yılında başlayan Kadın Girişimci Yönetici Okulu projesi, şimdi de Mardinli kadın girişimcilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Gündem 2.08.2019 11:44:48 0
Mardinli kadın girişimciler için ?Kadın Girişimci Yönetici Okulu?na başvurular başladı

Boğaziçi Üniversitesi´nin alanında uzman akademisyenleri tarafınca verilen işletme, müşteri ilişkileri, yönetim becerileri, finans ve insan kaynakları içerikli eğitimlere katılmak isteyen Mardinli kadınlar için online başvurular başladı.

 

3.000´e yakın kadın girişimciye ücretsiz eğitim

Kadın girişimcilerin işlerini geliştirmek amacıyla hayata geçirilen ve yedi yıldır devam eden Kadın Girişimci Yönetici Okulu projesi kapsamında Türkiye genelinde 3.000´e yakın kadın girişimcinin, ücretsiz eğitim alması sağlandı.

 

Mardin´deki eğitimler, Artuklu Üniversitesi Rektörlük Binası, Vali Koçaklar Konferans Salonu´nda 28 Ağustos´ta başlayacak. Kadın Girişimci Yönetici Okulu´na katılmak isteyen adayların, online başvurularının ardından 26-27 Ağustos tarihlerinde üniversitenin Rektörlük Binası´nda gerçekleşecek ön görüşmelere katılmaları gerekiyor.

 

Detaylı bilgi ve başvuru için www.garantibbvakadingirisimci.com adresini ziyaret edebilirsiniz. KAYNAK:www.garantibbvakadingirisimci.com