Mardinli kuaför Yusuf´a en iyi saç tasarım ödülü verildi

Arnavutluk´ta düzenlenen ?Dünya Kuaförler Yarışması´na katılan Mardinli kuaför Yusuf Aydın, en iyi saç tasarım ödülüne layık görüldü.

Yaşam 19.02.2020 19:42:34 0
Mardinli kuaför Yusuf´a en iyi saç tasarım ödülü verildi


Ukrayna´nın Kiew şehrinde geçtiğimiz günlerde düzenlenen yarışmada dünya 3´üncülüğü elde eden Mardinli kuaför ve saç tasarım uzmanı Yusuf Aydın, Arnavutluk´ta düzenlenen ?Dünya Kuaförler Yarışması´nda da en iyi saç tasarım ödülüne layık görüldü.

Türkiye´yi Avrupa´da temsil ettiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Aydın, ekip olarak hedeflerinin dünya birinciliği olduğunu söyledi.

Aydın, ?15 yıldır kuaförlük mesleğini icra ediyorum. 14-15 Nisan 2019´da Ukrayna´nın Kiew şehrinde dünya kuaförler yarışmasına Türkiye´yi temsilen 30 kişi katıldık. Mardin´den ise ben tek vardım. 17 ülkeden yüzden fazla kuaför yarışmaya katıldı. 17 ülke arasında en iyi saç tasarımı ve en iyi kareografi de Euro Cup Turkey Ekibi olarak dünya üçüncüsü olduk. Tabi başarılara doyamadık. Arnavutluk´ta ?Dünya Kuaförler Yarışması´na katıldık. Bride sposa kategorisinde birincilik,  Oldscholl kategorisinde 3´üncülük, Razor fade kategorisinde 3´üncülük, Freestyle kategorisinde 3´üncülük, tasarım ve dizayn ödülü, ülke şhow ve yarışmalarında 2´ncilik Olmak üzere 5 ayrı dalda ülkemize kupaları getirmeyi başardık.  Nisan ayında İtalya´nın Roma kentindeki yarışmaya katılacağız. Hedefimiz dünya birinciliğidir.? dedi. (İLKHA)