Mardinli eski bakan ve milletvekili vefat etti

Devlet Eski Bakanı Mardin ve Batman eski Milletvekili Mehmet Adnan Ekmen (73), bu sabah tedavi gördüğü Ankara Koru Hastanesi'nde vefat etti.

Politika 7.08.2021 10:49:00 0
Mardinli eski bakan ve milletvekili vefat etti

Mardin'de Sosyal Demokrat Halkçı Parti saflarında  18. Dönem Mardin Milletvekili olarak meclise giren, milletvekilliğinin yanında bir dönem devlet bakanlığı görevinde de bulunmuş olan Mardin ve Batman eski Milletvekili, siyasetçi Mehmet Adnan Ekmen, bu sabah yaşlılığa başlı olarak yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle Ankara'da vefat etti.

52. Hükümet döneminde İnsan Haklarından Sorumlu Devlet Bakanlığı ile Gercüş Belediye Başkanlığı ve Mardin ve Batman Milletvekilliği de yapan Adnan Ekmen bir süreden beri Akciğer Kanseri tedavisi görüyordu.

BAŞSAĞLIĞI MESAJI 

Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemil Aydoğan yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Değerli dostum Mardin dönem Milletvekili ve Devlet Bakanı Adnan Ekmen'nin vefatını, büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Yakınlarına ve ailesine, başsağlığı diliyorum. Allah rahmet etsin. Mekanı firdevsi cenneti olsun.

"


Anahtar Kelimeler: Mardinli bakan milletvekili vefat