Mardin’li Genç Kadın Ankara’da Muhtarlığa Talip

Mardin’li Genç Muhtar Adayı Kadın Ankaralılara Projelerini Anlatıp Destek İstiyor

Politika 27.03.2024 14:10:00 0
Mardin’li Genç Kadın Ankara’da Muhtarlığa Talip

Mardin’li Genç Kadın Ankara’da Muhtarlığa Talip

Mardin’li Genç Muhtar Adayı Kadın Ankaralılara Projelerini Anlatıp Destek İstiyor

Ankara Çankaya’ya bağlı Yukarı Öveçler Mahallesi muhtarlığına aday olan Hamide Kekeç “Sizin İçin Bizim İçin Hepimiz İçin” ve “Hizmette Devrim Mahallede Yenilik” sloganlarıyla seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Her gün ev ve esnaf ziyaretleri yapan Kekeç, halka açık alanları ve parkları da ziyaret ederek kendini tanıtıyor ve destek talep ediyor.
Ankara’nın en büyük mahallelerinden Yukarı Öveçler’i yönetmeye talip olan Mardin’li Hamide Kekeç sokakta her kesimden yoğun ilgi görüyor.

Çankaya Yukarı Öveçler’e Mardinli Kadın Eli Değecek
Yıllardır Çankaya’ya bağlı Yukarı Öveçler Mahallesinde ikamet ettiğini, mahalleyi ve mahalleliyi çok iyi tanıdığını söyleyen Hamide Kekeç, Başkentin en büyük mahallerinden olan Yukarı Öveçler’e kadın eli değmesini ve alacağı hizmetlerle örnek bir mahalle olmasını istediği için aday olduğunu ifade etti.
Mardin Savur’lu olan 1982 doğumlu Hamide Kekeç, ev hanımı olduğunu ve muhtar olarak seçilmesi durumunda gönülden yapacağı muhtarlığın tek ve tam zamanlı işi olacağını sözlerine ekledi.

Genç Kadın Muhtar Adayı Herkese Projelerini Anlatıp Destek İstiyor
Mahallelerin önemine değinen Genç Muhtar adayı, şehirlerde gelişimin mahallerden başlayacağını ve muhtar seçilmesi durumunda bütün kurumlarla yakın bir işbirliği içinde çalışıp her anlamda mahalleye bir farkındalık getireceğini belirtti.
Her kesime yönelik projeleri olduğunu ifade eden Kekeç, Yukarı Öveçler Mahallesi sakinlerinden ve bu mahallede yaşayan bütün Mardinli hemşerilerinden destek istedi.