Mardinli hakem ilk kez Süper Ligde görev alacak

HABER SELMAN GÜNEŞ

Spor 6.01.2023 12:47:00 0
Mardinli hakem  ilk kez Süper Ligde görev alacak

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, ilk kez merkezi olarak Riva’da düzenlenen Devre Arası Hakem ve Gözlemci Terfi Kursların ardından yapılan değerlemenin ardından Mardinli hakem Yunus Dursun Süper Lig ve TFF 1. Lig’de görev yapmaya hak kazandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Klasman Hakem Adayı kursları tamamlandı. 2022-2023 futbol sezonunun kalan bölümünde görev yapacak hakem ve gözlemci klasmanlarını belirlenirken kursa davet edilen ve başarıyla tamamlayan Yunus Dursun, A Klasman Hakemliğine terfi etti.

 

Dursun, 2022-2023 Futbol Sezonunun 2. Yarısıyla birlikte Süper Lig ve TFF 1. Lig’de görev yapacak.

Mardin TFFHGD Şube Başkanı Hamdullah Sapu ve Mardin İl Hakem Kurulu Başkanı Barış Timur, Dursun’un üstün başarısıyla gururlandıklarını ifade ederek şunları söylediler:

“Mardin’in çıtasını yükseltiyoruz. Mardin’in eski vizyonunu yakalaması için hem Dernek yönetimi olarak Hem de il hakem kurulu olarak hedefimiz Mardin’deki hakemliği en yüksek seviyeye yükselmektir. Hedefimiz Süper Lige daha fazla hakem çıkartmak. Allah’ın izniyle Dernek yönetimi olarak ve il hakem kurulu olarak kadim şehrimiz Mardin hakemliğini en iyi yere taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. A klasmanına yükselerek Süper Lig ve 1.Ligde düdük çalacak Yunus dursun hocamız Mardin’imize ve Türk hakemliğine hayırlı uğurlu olsun”


Anahtar Kelimeler: Mardinli hakem Süper Ligde görev alacak