Mardinli Kadın kuaförleri eğitim seminerinde ter döktüler

Mardin ve ilçelerindeki kadın kuaförlere saç boyası ve topuz eğitimi semineri verildi

Yaşam 23.04.2014 16:37:00 0
Mardinli Kadın kuaförleri eğitim seminerinde ter döktüler

Mardin Hilton Garden Otelde saç boyası ve topuz eğitimi semineri verildi Düzenlenen eğitim seminerine bölgede bu mesleği icra eden çok sayıda Kadın kuaförü katıldı. Kadın kuaförlere uzman Zeki Bilmem ve Remziye Kayrak tarafından eğitim verildi.

Merkezi Diyarbakır da bulunan Lila Kozmetik ile Mardin de bulunan Gök-el Kozmetik Bayililerinin aracığıyla düzenlenen eğitim seminerine Mardin il ve ilçelerden gelen Kadın kuaförler ustaları ve kalfaları Kadın kuaförü uzmanları Zeki Bilmem ve Remziye Kayrak ilgiyle izlediler.

Lila Kozmetik Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Hüseyin Demirtaş, Diyarbakır firması olarak Türkiye`de lider, Avrupa`nın ise önde gelen firmaları arasında yer aldıklarını belirterek, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında peryodik olarak kuaförlere yönelik eğitim düzenlediklerini söyledi.

Gök-el Kozmetik sahibi Yunus Elcioğlu ise, Mardin ve ilçelerinde çalışan meslektaşlarımıza işlerini daha uzmanca yapmalarını sağlamak için ücretsiz eğitim semineri düzenledik dedi.

Eğitim seminerini veren Uzman Kadın kuaförü Zeki Bilmem’de eğitim semineri ile ilgili olarak Şöyle konuştu. “ Kadın kuaförlüğü mesleğinii Çorlu’da yapıyorum. Eğitim maksatlı ve salon uygulamaları için iki gündür buradayız. Biz burada kuaför arkadaşlarımızla geniş kapsamlı bilgi değerlendirmesi ve görüş alış-verişi yapıyoruz. Onlara biraz daha katkı sunmak için böyle bir eğitim düzenledik. insanlar çok sıcak kanlı doğu insanlarına biz önyargılı yaklaşıyorduk, belki televizyonlardan olmalı ama daha önceden benim dostlarım var burada. Bölge insanı çok sıcak insanlar burada olmaktan çok mutluyum umarım bir kez daha gelirim.” dedi.