Mardinli medrese öğrencileri kaza geçirdi: 3 ölü, 2 yaralı

Şanlıurfa Mardin karayolunda otomobil, TIR ile çarpıştı. Kazada TIR’ın altına giren otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Asayiş 25.01.2024 08:12:00 0
Mardinli medrese öğrencileri kaza geçirdi: 3 ölü, 2 yaralı

Edinilen bilgilere göre Şanlıurfa’da Mehmet Sümer idaresindeki 47 ACU 204 plakalı otomobil Şanlıurfa – Mardin kara yolunun 30. kilometresindeki Şenocak kavşağında Yusuf Ç. yönetimindeki 47 AAH 185 plakalı TIR ile çarpıştı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, otomobil sürücüsü Mehmet Sümer ile beraberindeki Muharrem Güzel ve Sefa Sabuncu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Burhan S. ile Ahmet U., 112 Acil Servis ekiplerince ildeki  hastanelere kaldırıldı. TIR sürücüsü ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Kazada  hayatını kaybeden 23 yaşındaki Muharrem Güzel, Mehmet Sümer ve Sefa Sabuncu’nin medrese de eğitim gördüğü öğrenilirken 3 arkadaşın eğitimlerini başarıyla tamamlayarak icazetlerini aldıkları belirtildi.

 

CENAZELERİ KIZILTEPE’DE DEFNEDİLDİ


Ailelerine teslim edilen Mehmet Sümer ve Muharrem Güzel’in cenazeleri, defnedilmek üzere Mardin’in Kızıltepe ilçesine getirildi. Sümer’in cenazesi Kızıltepe ilçesinde bağlı Gümüşdere (Şêyxêreş) Köyü’nde, Güzel’in cenazesi ise Kaynarca (Toluk) köyünde defnedildi. Sefa Sabuncu’nun cenazesi ise Şanlıurfa’da toprağa verildi.