Mardinli Ulaş Beşiktaş’ta

Mardin’de MARGENÇ Takımında alt yapısını tamamlayan Mardin Derik 47 Spor futbolcusu 2009 doğumlu Ulaş İmay Gürbüz, Beşiktaş Artaş U-15 takımında forma giyecek.

Spor 15.09.2023 23:04:00 0
Mardinli Ulaş Beşiktaş’ta

Mardin Artuklu’da Rakan Keleş ve Necat Akman’nın koordinesinde 9 yaşında keşfedilen Ulaş İmay Gürbüz, alt yapı gelişimini tamamlayarak Mardin Derik 47 Spor Kulübü’ne transfer olan2009 doğumlu Ulaş İmay Gürbüz, hayallerini gerçekleştirmek için çok büyük bir adım atarak Beşiktaş’a transfer oldu. Mardinli Ulaş İmay Gürbüz, artık Beşiktaş Artaş U-15 Takımımızda formasını giyecek.

Siyah beyazlı takım kendi resmi internet sitesinde Ulaş’ın transferini “Ulaş İmay Gürbüz Futbol Akademimize Dahil Oldu.” başlığıyla duyurdu.

Yapılan haberde şu ifadelere yer verildi: “Türk futboluna birçoğu yıldız olmuş binlerce sporcu kazandıran Beşiktaş Futbol Akademi, başta izleme birimimiz olmak üzere birçok kulübün izleme birimleri tarafından gelişimi yakından takip edilen, son olarak Mardin Derik 47 Spor Kulübü’nde forma giyen 2009 doğumlu hücum oyuncusu Ulaş İmay Gürbüz’ü kadrosuna kattı.

Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlumuz Mehmet Ekşi ile Futbol Akademisi İzleme Birimi Sorumlularımızdan Haluk Çakar ve Haluk Duranoğlu, sahip olduğu potansiyelle gelecekte Türk futboluna ve Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Gürbüz’e “Beşiktaş Ailesi’ne hoş geldin” diyerek başarılar dilediler.

Beşiktaş Artaş U-15 Takımımızda forma giyecek olan Ulaş İmay Gürbüz, Beşiktaşımızın formasını giyecek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Beşiktaş’a gelmemde emeği olan Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlumuz Mehmet Ekşi ile Futbol Akademi İzleme Birimi Sorumlumuz Haluk Çakar ve Haluk Duranoğlu başta olmak üzere herkese teşekkür ederim.”

MARGENÇ Takımında hocalık yapan Rakan Keleş ve Necat Akman, Ulaş İmay Gürbüz’e övgüler yağdırdı. Ulaş’ın yetenekli bir futbolcu olduğunu belirten ikili ” Bizde gelişimin güzel bir şekilde tamamlayan Ulaş’ı Mardin Derik 47 Spor’da değerli hocamız Can Palamut’a önerdik. Futbolcumuz oradan da Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olan Beşiktaş’a transfer oldu. Ulaş üzerinde emeği olan Asur Spor’a ve Kasımiye Ortaokulu’na teşekkür ederiz.” açıklamasında bulundular.

 


 


Anahtar Kelimeler: Mardinli Beşiktaş’