Mardinlilerden Süper Kupa daveti

Mardin'de bazı sosyal medya kullanıcıları Süper Kupa finalinin uygun bir tarihte Mardin 21 Kasım Şehir Stadı'nda oynanması için takımları ve TFF'yi davet etti.

Spor 30.12.2023 09:30:00 0
Mardinlilerden Süper Kupa daveti

Mardin'de bazı sosyal medya kullanıcıları, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak bildirilen saatte başlamayan Turkcell Süper Kupa maçına ev sahipliği için kulüplere davette bulundu. Kimi sosyal medya kullanıcıları yaptıkları paylaşımlarda "Süper Kupa Mardin'de oynansın" dedi. 

Mardin, mimari, etnografik, arkeolojik, tarihi ve görsel değerleri ile zamanın durduğu izlenimini veren Güneydoğunun şiirsel kentlerinden biridir. Mardin'de, farklı dini inanışlar paralelinde, sanatsal açıdan da tarihi değeri olan camiler, türbeler, kiliseler, manastır ve benzeri dini eserler barındırmaktadır. Mardin, İpek Yolu güzergahında olup, 5 han ve kervansaray mevcuttur. 

Mardin tarih boyunca bir çok farklı din ve  dile ev sahipliği yapmıştır. Hoşgürü kenti olarak da bilinen Mardin'de 21 Kasım Şehir Stadı'nda oynanacak olan bir final şehri büyük sevince boğacak. Ancak mevcut stadın kapasitesi 5 bin olarak biliniyor. 


Anahtar Kelimeler: Mardinlilerden Süper daveti