Mardinspor ŞAMPİYON...

Mardinspor Bölgesel Amatör Liginde Gercüşspor`u yenerek kendi grubunda şampiyonluğunu ilan etti.

Spor 22.04.2014 12:53:48 0
Mardinspor ŞAMPİYON...

Mardinspor evinde oynadığı BatmanGerçüşsporu 2-0 mağlup ederek BAL 2. Grubunda şampiyonluğunu ilan etti.
Mardinspor taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği şampiyonluk maçını, Mardin Artuklu Belediye Başkanı Emin Irmak, İşadamı Şakir Nuhoğlu ve Mardinspor Kulup başkanı Mehmet Dağ izledi.

21 Kasım Şehir stadyumunda oynanan şampiyonluk maçında kırmızı lacivertliler, Gerçüşsporu 2-0 mağlup ederek grubunda şampiyonluğunu ilan etti. Mardinspor`un gollerini 19.Dakikada Selman Kaplan ve 90. Dakikada penaltıdan Hasan Sincar attı. 

Maç bitiminde Mardinsporlu taraftarlar, futbolcular ve yönetimle beraber şampiyonluğu kutladı. Taraftarlar şampiyonluk maçının ardından ellerindeki Mardinspor bayrakları ile şehir turu attılar. 

Maç sonunda bir açıklama yapan Kulüp başkanı Mehmet Dağ, “Bu şampiyonluğu biz tüm Mardinhalkına armağan ediyorum, bizi destekleyen tüm taraftarlara teşekkür ediyorum. Ne çok özlemiştik bu anı uzun bir aradan sonra grup şampiyonu olmak ne güzel bir duygu 3,lig için son bir rakip kaldı sizlere inanıyoruz Mardinsporun aslanları bugün bize bu sevinç tablosunu yaşatan başta yönetim ve teknik heyet futbolcu kardeşlerimiz ve bizi yalnız bırakmayan değerli taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Sahada ki coşku bize yeter Mardinspor buradan aldığı sonuçla inşallah 3. lige çıkacaktır. Zorlu bir adımı geçtik Play Of’larda geçtiğimizde Allah`ın izniyle 3. ligde olacağız katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BELEDİYE BAŞKANI TEBRİK ETTİ
Mardinspor`u yalnız bırakmayan Artuklu Belediye Başkanı Emin Irmak da BAL 2. Grubunda mücadele eden Mardinspor`un şampiyonluğunu kutladı. Kulup başkanı Mehmet Dağ`ı tebrik eden Irmak, "Mardinspor`un başarısı Mardin`in başarısıdır. mardinlife.com Bırakın 3. Lig de 2. ve Hatta Süper Ligde bir takımımızın olması gerektiğine inanıyorum. Gençlerimizin spor alanındaki tek sosyal sportif alanı olan Mardinspor`umuza bizler de belediye olarak elimizden geldiğince sahip çıkmaya çalışacağız."dedi.

10 BİN TL BAĞIŞ
Maçı izlemeye gelen işadamı Şakir Nuhoğlu da şampiyonluk primi olarak Mardinspor`a 10 bin TL`lik bir bağış yaptı. 

CİZRE SPOR DAN KUTLAMA
Cizrespor futbol takımı da Mardinspor`un şampiyonluğunu tebrik ederek bir mesaj yayınladı.
Mesajda şu ifadelere yer verildi.
"Grubumuzda Lider Olarak Sezonu Bitiren MARDİNSPOR`u En İçten Dileklerimizle Kutlarız. İnşallah 3. Lige Çıkar Başarılarınıza Başarı Katarsınız Ve Tekrardan Başarılı Mazinize Dönersiniz..."