MARMAS Derneği Kuruldu.

Mardin´de eski sporcuları bir araya toplayacak Mardin Masterler Spor Kulübü Derneği (MARMAS) kuruldu.

4.07.2016 11:25:46 0
MARMAS Derneği Kuruldu.

Mardin´de eski sporcuları bir araya toplayacak Mardin Masterler Spor Kulübü Derneği (MARMAS) kuruldu.

 
Mardin merkez ve ilçelerinde çeşitli branşlar da sportif faaliyetlere katılmış eski sporcuları bir çatı altında toplamak amacıyla eski sporcuların bir araya gelerek kurulan MARMAS altyapı çalışmalarının yanı sıra sportif ve sosyal faaliyetler de bulunacak.

 
Dernek Başkanlığını A.Hamit Karaca´nın üstlendiği Mardin Masterler Spor Kulübü Derneğinin başkan yardımcılıklarını M. Şerif Öter, Cebrail Dinler, Cengiz Demirkaya ve Gökhan Yıldız´ın yaptığı derneğin yönetiminde şu eski sporcular yer aldı. Sayman Zeyni Solhan, Genel Sekreter Yusuf Taşkın, Sekreter Abdullah Yiğit, üyeler A. Nasır Duyan, M. Halit Solhan, Ata Yiğit, Davut Adar, Fahri Cevheroğlu, Cemil Aydoğan, Lokman Aydemir, Ahmet Aslan, Abdullah Aslan, Şükrü Yiğiter, İbrahim Aydoğan, İbrahim Aydın, Zeynettin Yılmaz ve Cenk Velat Ege.

 

Derneğin kuruluş amacı ile ilgili olarak Başkan Karaca şunları söyledi, ? Mardin Masterler Spor Kulübü Derneği (MARMAS)´ı kurmamızın amacı, eski sporcu arkadaşlarımızı bir araya toplamak, sosyal etkinliklere birlikte iştirak etmek, bunun yanında yeni sporcuların yetişmesini sağlamak için altyapı çalışmalarına destek olmak ve önem vermek istiyoruz. Derneğimiz her ne kadar merkezi Kızıltepe de olsa tüm Mardin sporcularını bir araya getirmeyi amaçlıyor Mardin´de ki çeşitli branşlarda spor yapan tüm eski sporculara kapımız açıktır.?


Anahtar Kelimeler: MARMAS Derneği Kuruldu