MARSU, Dargeçit’teki İki Mahallede Altyapı Çalışmalarını Tamamladı

Mardin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) Genel Müdürlüğü, Dargeçit İlçesine bağlı Kılavuz ve Çavuşlu Mahallerinde içme suyu ile kanalizasyon şebeke hattı döşeme çalışmalarını tamamladı.

Gündem 20.10.2023 14:04:00 0
MARSU, Dargeçit’teki İki Mahallede Altyapı Çalışmalarını Tamamladı

Sağlıklı, sürdürülebilir içme suyu ve kanalizasyon hizmetini Mardin’in her noktasına ulaştırmak için çalışmalarını sürdüren Mardin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) Genel Müdürlüğü, “Mardin Dargeçit Muhtelif Mahallelerde Atıksu ve İçme suyu yapım işi” projesi kapsamında başlattığı içme suyu ve kanalizasyon şebeke hattı döşeme ile modüler su deposu kurulum çalışmasını tamamladı.


MARSU tarafından yürütülen projede Kılavuz Mahallesi'nde muhtelif çaplarda 500 metre uzunluğunda içme suyu, 200 milimetre çapında ve 1050 metre uzunluğunda kanalizasyon şebeke hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi.


Çavuşlu Mahallesi'nde ise muhtelif çaplarda 3000 metre uzunluğunda içme suyu şebeke hattı döşemesi ve temiz içme suyunu en iyi şekilde muhafaza etme imkanı sunan çelik modüler depo inşa edilerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Depo, prizmatik paslanmaz yapısıyla suyun sağlıklı ve hijyenik bir şekilde depolandığı 120 metreküp hacme sahiptir.