MARSU Genel Müdürlüğünde görev değişimi yaşandı.

Büyükşehir Belediyesinde Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden sonra MARSU Genel Müdürlüğünde de değişim yaşandı

Gündem 16.12.2023 10:08:00 0
MARSU Genel Müdürlüğünde görev değişimi yaşandı.


Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vali Tuncay Akkoyun’un talimatları doğrultusunda Mardin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan MARSU Genel Müdürlüğünde görev değişimine gidildi.

15 Eylül 2021 tarihinde ASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde farklı kademelerde görev yaparken Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresine (MARSU) Genel Müdür olarak atanan Mehmet Sungur’un yerine bir dönem DİKA Genel Sekreterliği de yapan bürokrat Murat Erçin atandı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler müdürü olarak 4 yıldır görev yapan Kinyaz Köle’nin yerine Sanat Akademisinde Şube Müdürü olarak görev yapan Seçkin Mataracı vekaleten atanmıştı.

4 yıldır sürdürdüğü Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevinden emekli olacağı için ayrıldığını açıklayan Köle, yayınladığı mesajda şu paylaşımda bulundu;

“Yaklaşık 4 yıldır sürdürdüğüm Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevini emekli olacağımdan dolayı bugün itibari ile bırakmış bulunmaktayım. Bizleri bu görev boyunca destekleyen mesai arkadaşlarıma ve idarecilerimize teşekkür ediyorum. Görevim süresince siz değerli Basın Mensupları ile çalışmaktan onur duydum. Haklarınızı helal etmenizi bekliyorum saygılarımla…

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığına yeni atanan sevgili mesai arkadaşım Seçkin Mataracı’ya yeni görevinde başarılar diliyorum.”