MARSU, sorunsuz kış için çalışmalarını sürdürüyor

Mardin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) Genel Müdürlüğü, altyapı konusunda herhangi bir sorun yaşanmaması için Ocak ayında 860 kanalizasyon bacası temizliği gerçekleştirdi.

Gündem 6.02.2024 10:02:00 0
MARSU, sorunsuz kış için çalışmalarını sürdürüyor

Mardin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, şehir genelinde sağlıklı, sorunsuz ve sürdürülebilir bir altyapı için yatırımlarını sürdürüyor.

Ayrıca kış mevsiminde yoğun yağışlarda sorun yaşanmaması amacıyla atık su ve yağmursuyu şebeke hatlarında temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.
MARSU Genel Müdürlüğü, şehrin merkezi noktalarından kırsal mahallelere kadar içme suyu başta olmak üzere altyapı alanlarında vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak amacıyla ekonomik ömrünü tamamlamış kanalları ve içme suyu şebekelerini yeniliyor. Aynı zamanda ihtiyaç olan bölgelere yeni kanal ve su altyapısı döşeme yatırımlarını sürdürüyor.

Sorunsuz bir kış geçirilmesi hedefi doğrultusunda, ani ve yoğun yağışlardan kaynaklı olumsuzlukları önlemek için temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren ekipler, Ocak ayında 860 kanalizasyon bacasını özel olarak kullanılan kombine araçlarla temizledi.