MARSU’dan Eğitime Donanım Desteği

Mardin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında donanım malzemelerinin hibe edilmesi konusunda protokol imzalandı.

Gündem 15.11.2023 20:35:00 0
MARSU’dan Eğitime Donanım Desteği

Mardin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, dijitalleşme çalışmaları çerçevesinde ihtiyaç fazlası haline gelen 45 adet lazer yazıcı, 3 adet fotokopi makinesi, 200 adet toner ve bunlara ait diğer malzemeleri eğitime destek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne hibe etti. 
Hibe edilen donanım malzemeleri için protokol imza töreni, MARSU toplantı salonunda MARSU Genel Müdürümüz Dr. Mehmet Songur ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’in katılımlarıyla gerçekleştirildi.


MARSU Genel Müdürümüz Dr. Mehmet Songur, protokol imza töreninde yaptığı kısa açıklamada, yönetim kurulu kararıyla geleceğin teminatı olan öğrencilerin eğitim gördükleri okullarda kullanılmak üzere donanım malzemeleri desteği sağladıklarını belirterek hayırlı olması temennisinde bulundu. 
İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir de MARSU'nun eğitime sağladığı katkı ve desteklerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti. 
Konuşmaların ardından protokol imzalandı.


Anahtar Kelimeler: MARSU’ Eğitime Donanım Desteği