MAÜ Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Kapılarını Halka Açtı

Mardin Artuklu Üniversitesi Kapalı Yarı Olimpik Yüzme HavuzuGreenMetric belgeli üniversite kampüsünde Fitness, Sauna, Buhar Odası ve Dinlenme Alanıyla yaz dönemine başladı.

Gündem 4.07.2023 09:33:00 0
MAÜ Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Kapılarını Halka Açtı

Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Fitness, Sauna, Buhar Odası ve Dinlenme Alanını içeren tesisten sadece Mardin Artuklu Üniversitesi öğrenci ve çalışanları değil bütün şehir halkı faydalanabilecek.

 

MAÜ Havuzu Uluslararası Yüzme Federasyonu (FINA) Standartlarına Uygun

Uluslararası Yüzme Federasyonu (FINA) standartlarına uygun olarak inşa edilen Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 25 metre boyunda, 16 metre eninde ve 2 metre sabit derinlikte bulunuyor. Havuz 5 kulvardan oluşuyor.

Havuz güvertesinde lisanslı cankurtaranlar ile hizmet verilen havuzda alanlarında uzman eğitmenler tarafından yüzme temel eğitimleri de veriliyor.

 

Sosyal Tesisler Yaz Boyunca Hizmette Olacak

Sosyal tesislerin yaz dönemi boyunca hizmet vermeye devam edeceğini belirten Sposyal Tesisler Müdürüü İsmet Karakuzu; bay, bayan ve çocukların kendilerine ayrılan günlerde Mardin Artuklu Üniversitesi Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ile birlikte Fitness, Sauna, Buhar Odası ve Dinlenme Alanlarını kullanıp hizmetlerinden faydalanabileceğini söyledi.