MAÜ Paydaşlığında Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı Düzenlendi

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde düzenlenen Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı 2024 "Yetenek Her Yerde" sloganıyla Diyarbakır’da düzenlendi.

Gündem 9.01.2024 10:03:00 0
MAÜ Paydaşlığında Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı Düzenlendi

Mardin Artuklu Üniversitesinin de paydaşı olduğu Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı 2024, Dicle Üniversitesi ev sahipliğinde; Adıyaman Üniversitesi, Batman Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Harran 

Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Munzur Üniversitesi, Sanko Üniversitesi, Şırnak Üniversitesi ve Mardin Artuklu Üniversitesi işbirliğinde gerçekleşti.
İki gün süreyle Diyarbakır 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı 2024’e yoğun bir katılım oldu.

Fuarda Gençlere Kariyer İmkanları Sunuldu


Fuarda kamu kurumlarının, nitelikli iş gücü arasındaki bilinirliğinin ve işveren marka değerinin arttırılması ile nitelikli öğrenci ve mezunların kurumlara kazandırılması, Gençlerin işverenlerle etkileşimi artırılarak gençlerin reel sektörün beklentileri hakkında bilgileri artırılması, kariyer farkındalıklarının yükseltilmesi ve gençlere kariyer imkanlarının sunulması amaçlanıyor.


Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde düzenlenen Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı 2024’ün paydaşı olan Mardin Artuklu Üniversitesi de fuar alanında stant açıldı. Stantta Mardin Artuklu Üniversitesi her yönüyle tanıtılarak ziyaretçilere bilgilendirmeler yapıldı.

MAÜ Öğrencileri Kamu ve Özel Sektör Stantlarını Ziyaret Ettiler


Mardin Artuklu Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı 2024 alanına iki gün süreyle götürülen MAÜ öğrencileri kamu ve özel iş sektörüne ait tanıtım alanlarını ziyaret ederek bilgiler aldılar.