Mehmet Doğru İlk ve Ortaokuluna Eşbaşkanlardan ziyaret

Yaşam 13.09.2014 12:46:48 0
Mehmet Doğru İlk ve Ortaokuluna Eşbaşkanlardan ziyaret

Kızıltepe Belediyesi’nin eğitim ve öğretime destekleri sürüyor. Mehmet Doğru İlköğretim ve Ortaokulu etrafındaki yaya yolu ve okul girişleri kilitli parke ile kaplama yapılacak.

Eşbaşkan İsmail Ası, Leyla Salman, Fen İşleri Müdürü Halit Karaboğa, Garaj Amiri Hakkı Gegez ve Garaj Amiri Yardımcısı M. Ali Öztürk Mehmet Doğru İlköğretim ve Ortaokulu yönetimi ve öğrencileri ziyaret etti.

Ziyaret sırasında okul yönetimi ve öğretmenleri dinleyen Eşbaşkanlar, kış mevsimine girmeden önce okul etrafını kilitli parke taşı ile döşeneceklerinin müjdesini vererek yeşil alan oluşturmak için de gerekli çalışmalarda bulunacaklarının altını çizdi.

Okul yöneticiler, “ Belediye Eşbaşkanım okulumuzun bahçesinde ve etrafında yapacağınız güzel hizmetlerden dolayı şimdiden çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz okul bahçesinin dışındaki parke kaplı olmayan bölümlerini çamur ve tozdan dolayı kullanamıyorlar. Yapacağınız hizmetler sayesinde öğrencilerimiz daha çok alanı rahat şekilde kullanabilecekler. Size tüm öğrencilerimiz ve öğrenci velisi ailelerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Eşbaşkanlar ise “Belediye olarak ilçemizde bulunan eğitim kurumlarımızın eksikliklerini gidermek için büyük çaba sarf ediyoruz. Tüm eğitim kurumlarımızın ihtiyaçlarını imkanlarımız ölçüsünde karşılıyoruz. Öncelikli olarak eğitim yuvalarımızın bahçelerinde düzenleme çalışmaları yapıyoruz. Eğitime desteklerimiz kapsamında Mehmet Doğru İlköğretim Okulu bahçesinde ve etrafında bulunan kaldırımlarda çalışma yapacağız. Yapacağımız çalışmaların takdir görmesi ve özellikle minik öğrencilerimizin memnun olmaları bizlere ayrı bir şevk ve azim verecektir. İlçemizde eğitim seviyesinin ve başarı seviyesinin daha da yükselmesi için desteklerimiz sürecek. Her şeyi geleceğimizin teminatı çocuklarımız için yapıyoruz ve bunun için çok mutluyuz” dedi.


Anahtar Kelimeler: