Mehmet Emin Değer, BBP’nin adayı oldu

Türk Irak Dostluk Derneği Başkanı Mardinli tanınmış işadamı Mehmet Emin Değer, 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekilliği seçimleri için Büyük Birlik Partisi (BBP) Mardin 1. sıra milletvekili adayı oldu.

Politika 11.04.2023 17:06:00 0
Mehmet Emin Değer, BBP’nin adayı oldu

Ankara’da lojistik ve uluslararası taşımacılık üzerine faaliyetlerini sürdüren Değer Taşımacılık Firmasının sahibi, Türk-Irak Dostluk Derneği Bakşanı Mehmet Emin Değer, BBP Mardin 1. sıradan milletvekili adayı listesinde yer aldı.

14 Mayıs Milletvekili seçimlerinde Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin ısrarlı talebi üzerine listede yer aldığını kaydeden İşadamı Değer, Mardin’in siyasetine yeni bir vizyon ve kalite getirmek istediğini söyledi:

Değer adaylığıyla ilgili yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“18 yaşımda Adalet partisi gençlik kolları başkanlığı yaptım. 1987 de 33 yaşında iken Doğruyol partısı 3 sıra millet vekili adayi oldum. AK Partı kurulduktan sonra Akpartiye gönül verdık. Milletvekili aday adayı, Büyük şehir belediye başkan aday adayi oldum. 2014’ten sonra aktif siyasetten ve 2017 yılında ticari hayattan çekildım. B.B.P genel başkanı ilahiyatçı Mustafa Destici oğlum Abdullah’ın Fatoş abla kolejinde Din dersi öğretmeni iken dostluğumuz başladı. 15 gündür Israrla aday olmamı istedi. Beni mazur görmesini istedim. Ancak listelerin teslim edildiği gün kıramadım. Ahır ömrümde ulusal ve uluslararası tecrübe ve birikimi güzel Mardinimize ve hemşehrilerime hiç bir ikbal ve istikbal endişesi taşımadan, Mardin siyasetine yeni bir vizyon ve kalite getirerek hizmet etmek istiyorum. Hemşehrilerimin kahır ekseriyetı beni iyi tanır. Takdır Allah’ın ve azız hemşehrilerimindır. Aziz hemşehrilerime saygiyle duyururum. Kendimi önce Allah’a sonra siz değerli hemşehrilerime emanet ediyorum.”


Anahtar Kelimeler: Mehmet Değer adayı