Mehmet Nafi Özdemir’in sağlığına kavuşması için gereken para toplandı

Sobanın patlaması sonucu yüzü yanan Mehmet Nafi Özdemir, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş ve  hayırseverlerin desteğiyle ameliyatı için gereken parayı topladı. Özdemir, ameliyatı gerçekleştirecek doktordan haber bekliyor.

Gündem 3.08.2022 00:01:00 0
Mehmet Nafi Özdemir’in sağlığına kavuşması için gereken para toplandı

Mardin Kızıltepe’de sobanın patlaması sonucu yüzü yanan Mehmet Nafi Özdemir, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş ve  hayırseverlerin desteğiyle ameliyatı için gereken parayı topladı. Özdemir, ameliyatı gerçekleştirecek doktordan haber bekliyor.

Atatürk Mahallesi 849 Sokakta yaşayan bir çocuk babası 26 yaşındaki şoför Mehmet Nafi Özdemir, kaza öncesi TIR şoförlüğü yaparak geçimini sağlamaya çalışıyordu. Ancak 1 buçuk yıl önce 24 Şubat 2020 tarihinde evinin salonunda bulunan odun sobasını yakmak isterken gaz sıkışması sonucu soba patladı. Patlamanın etkisiyle Özdemir’in yüzü, eli ve kolları yandı. 

Özdemir’in eski sağlığına kavuşması için ameliyat olması gerekiyor. Ameliyatı için ise 200 bin lira gerekiyordu. Özdemir maddi durumu elvermediği için ameliyat ücretini karşılayamadı. Özdemir Kızıltepe Yetim ve Öksüzler Derneği’nin öncülüğünde yardım toplanmaya başlandı. Mardin Valiliği de Özdemir için Ziraat Bankası’nda bir yardım hesabı açtı. Özdemir için Mardin GZT’de yapılan canlı yayınlar esnasında ve hayırseverlerin yaptığı bağışlarla 102 bin TL toplandı. Mardin Valisi Mahmut Demirtaş’ın talimatlarıyla valilik tarafından Özdemir’e 107 bin TL  verildi. 

Özdemir şimdi Ankara’da Özel bir hastanede gelecek haberle Ankara’nın yolunu tutacak ve estetik operasyonlarla eski sağlığına kavuşacak. 

Özdemir’i evinde ziyaret eden Yetim ve Öksüzler Derneği Başkanı Sadettin Kandemir, “yaklaşık 2 ay Mardin GZT’de canlı yayınlar yapıyorduk. Bu canlı yayınlarda dernek olarak 102 bin TL topladık. Bugün çok şükür mutlu sona ulaştık. Ameliyat için 200 bin TL lazımdı. Mardin Valiliğinden Sayın Mahmut Demirtaş’ın talimatıyla  Mehmet Nafi Özdemir Kardeşimizin hesabına 107 bin TL aktarıldı. hem ameliyat hem de yol parası tamamlandı. Katkı sunanlardan Allah razı olsun.” dedi.

Özdemir de bu zorlu süreçte kendisini yalnız bırakmayan Vali Mahmut Demirtaş’a, Sadettin Kandemir, dernek üyeleri  ve hayırseverlere teşekkür etti.