Mehmet Sincar Caddesi de sıcak asfalta kavuştu

Kızıltepe İlçe Belediyesi, şehir merkezinde alt yapı çalışması biten cadde ve sokakların üst yapısını modern görünüme kavuşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda işlek caddelerden biri olan Mehmet Sincar Caddesi de sıcak asfalt.

Yaşam 12.01.2021 09:39:00 0
Mehmet Sincar Caddesi de sıcak asfalta kavuştu

Mardin’in Kızıltepe İlçe Belediyesi, şehir merkezinde alt yapı çalışması biten cadde ve sokakların üst yapısını modern görünüme kavuşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda işlek caddelerden biri olan Mehmet Sincar Caddesi de sıcak asfalta kavuştu.

256 bin 664 kişilik nüfusuyla Mardin’in en büyük ve Türkiye’de bir çok ilden daha büyük olan Kızıltepe ilçesi Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam’ın talimatlarıyla adete hizmet atağına kalktı. 

110 kilo metre üst yapı çalışması

Kaymakam Çam’ın talimatlarıyla Türkiye’de örnek olacak caddeler oluşturulurken belediye 2020 yılında  122 bin metre kare  asfalt döşemesi, 190 bin metre kare parke taşı, 94 bin  metre kare oluk ve  76 bin metre kare  bordür çalışması ile toplamda  121 kilo metre üst yapı çalışması gerçekleştirdi.

Kızıltepe modern caddelere kavuşuyor

2021 yılında da alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdüren  Kızıltepe Belediyesi, cadde ve sokaklarda engellilerin de rahatça hareket edebileceği kaldırımlar yapıyor. Mehmet Sincar Caddesi’nde kaldırımlar yenilendi ve şimdi de sıcak asfaltlama çalışması başlatıldı. Çalışmaları her gün yerinde inceleyen Çam,  2021 yılında da vatandaşa hizmet etmek için gecelerini gündüzlerine kattıklarını ifade etti. Mahalle muhtarları ve kurmaylarıyla denetimlerini sürdüren Çam, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.