Mehmet Vejdi Kahraman: Mağdur olan kesimin, Mardin halkının adayı olduk

HABER SELMAN GÜNEŞ

Politika 9.04.2023 20:24:00 0
Mehmet Vejdi Kahraman: Mağdur olan kesimin, Mardin halkının adayı olduk

Mardin bağımsız Milletvekili adayı olan Mehmet Vejdi Kahraman,”Biz bir ihtiyaç duyduk, halk, taraftarlarımız gerek gördü. Biz de bir haksızlığın ve bir kesimin mağdur oldurduğunu gördük. Bu mağdur olan kesimin, Mardin halkının adayı olduk.” dedi.

Mardin Bağımsız milletvekili adayı olan Mehmet Vejdi kahraman 15:30 da il seçim kuruluna dilekçe vermek için akrabaları ve gönüldaşlarıyla beraber Karayolları parkından hareket etti. İl seçim kurulu girişinin kapalı olmasından dolayı arka kapıya yönlendirildi o kapının da kapalı olması üzerine ufak bir tatsızlık yaşansa da Kahraman, il seçim kuruluna dilekçesini verdi. Kahraman ardından  akrabaların coşkusuyla beraber bir açıklama yaptı.

Kahraman şunları söyledi: “Akraba ve dostlarımızın, gönüldaşlarımızın talebi üzerine bağımsız milletvekilliği için müracaat ettim. Biz bir ihtiyaç duyduk, halk, taraftarlarımız gerek gördü. Biz de bir haksızlığın ve bir kesimin mağdur oldurduğunu gördük. Bu mağdur olan kesimin, Mardin halkının adayı olduk. Hiçbir partinin değil, Mardin halkının adayı olarak müracaatımı yaptım. Mardin halkının yanında olacağım, menfaatsiz, çıkarsız yanlarında olacağım.”

AK Parti’nin Mardin’den 2014 ve 2019 yıllarında Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmuştu.