Menduh Çakar futbol turnuvası final maçıyla sona erdi

Kızıltepe’nin sevilen siması merhum Menduh Çakar, adına Sterk halı saha tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvası sona erdi. Turnuvada şampiyon olan Tekin Tente takımı kupasını Çakar’ın eşi Ronayi Çakar’ın elinden aldı.

Spor 6.09.2021 11:13:00 0
Menduh Çakar futbol turnuvası final maçıyla sona erdi

Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Kızıltepe’nin sevilen siması Mardin Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı ve spor adamı Menduh Çakar, ismi futbolda yaşatılıyor. Sterk halı saha tarafından Menduh Çakar halı saha futbol turnuvası düzenlendi. 16 takımın katılım sağladığı turnuva çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Eleme usulüyle oynanan turnuvada  Tekin Tente ve Müdür Rent A Car finale kaldı.

Kalabalık bir seyirci kitlesinin seyrettiği maçta merhum spor adamı Menduh Çakar in ailesi de kendilerine ayrılan özel alanda maçı izledi. Maç öncesi Menduh Çakar için bir anma programı yapıldı. Çakar ailesi bireyleri gözyaşlarına hakim olamadıkları dikkatlerden kaçmadı.

Centilmence geçen müsabakada Tekin Tente ekibi Müdür Rent A Car’ı 2-1 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.  Şampiyon olan ve dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Menduh Çakar’ın değerli eşi Ronayi Çakar oğlu Yusuf Çakar ve akrabaları takdim etti.

Şampiyon olan takımın futbolcusu Adnan Kurga, “Pandemiden dolayı bayadır futbol oynamıyorduk. Menduh Çakar Futbol Turnuvası sayesinde yan yana geldik. Çok güzel bir ortam oldu. Rahmetli Çakar adına yapılan bu turnuva yapıldı. Burada tanımadığımız insanlarla da tanışmış olduk. 16 takım katıldık ve şampiyon olduk. Biz buraya yenilgisiz geldik.” dedi.