Meral Akşener’den Esen ailesine destek

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yol olmadığı için felçli oğlunu sırtında okula götüren Berfin Esen ile telefonda görüştü. Akşener, Esen ilenin problemlerinin çözümü için parti olarak devreye göreceklerini söyledi.

Politika 14.11.2020 12:19:00 0
Meral Akşener’den Esen ailesine destek

Mardin’in Derik ilçesine bağlı Düztaş Mahallesi'nde yol olmaması nedeniyle anne Berfin Esen felçli 3. sınıf öğrencisi  oğlu Sabahattin’i 400 metre uzaklıktaki okula her gün sırtında götürüp getirdiği görüntüleri sosyal medyada yayınlayarak yetkililerden yardım istemişti.

                     

Bu görüntüler sosyal medya paylaşılınca İYİ Parti Ankara İl Yönetiminden Figen Merdivenli İYİ Parti  Mardin il Başkanı Süleyman Akar’a durumu  bildirdi.  İYİ Parti Derik İlçe Başkanlığına savet edilen Esen ailesi ile yapılan görüşme neticesinde durumdan haberdar edilen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener aile ile Telefonda görüştü.  Akşener, Esen ilenin problemlerinin çözümü için parti olarak devreye göreceklerini söyledi.

İYİ Parti’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:  “Heyet olarak  yaptığımız görüşmede Sayın Kaymakamın  ailenin durumundan haberdar olduklarını  yol için keşif yapıldığını Toplamda yapılacak 1 kilometrelik yol için asfalt maliyetinin 320 bin tl olması üzerine 1 kilo metrelik parke taşı için 80 bin lira ile yapımına karar verildi. Yolun en kısa zamanda parke taşı ile kaplanması için ihaleye çıkarılacak.”


Anahtar Kelimeler: Meral Akşener’ ailesine destek