Mert Çapar Amedspor ile anlaştı

HABER SELMAN GÜNEŞ

Spor 17.01.2024 20:05:00 0
Mert Çapar Amedspor ile anlaştı

Şanlıurfaspor’un 1. Lig’e yükseldiği sezon play-off final maçında 2 gol atarak takımın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Mert Çapar Amedspor ile 1 buçuk yıllık anlaşmaya vardı. 

Şanlıurfaspor forması ile Play-Off finali oynayarak ve takımının final maçında 2 gol kaydederek takımı 1. Lige yükselmesinde büyük katkı sağlayan kanat oyuncusu Mert Çapar Amedspor ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı.

Trendyol 1. Ligde mücadele eden Astor Enerji Şanlıurfaspor kanat oyuncusu Mert Çapar ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırmasının ardından başarılı futbolcu Amedspor ile 1.5 yıllık anlaşmaya vardı.

Amedspor’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Mert Çapar Amedspor’umuzda! Kulübümüz, 2022-2023 sezonunda Şanlıurfaspor ile şampiyonluk yaşayan kanat oyuncusu Mert Çapar ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardı.Transfer sürecindeki desteklerinden dolayı Yüksek İstişare Kurulumuzun üyeleri Baran Durmaz ve Nedip Şimşek’e teşekkür ederiz.”

Şanlıurfaspor ise kanat oyuncusu Mert Çapar’a  için bir teşekkür mesajı paylaştı: Kulüpten yapılan açıklamada “Profesyonel futbolcumuz Mert Çapar ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Mert Çapar’a bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür eder, önümüzdeki futbol hayatında başarılar dileriz.” denildi.

Mert Çapar,  Şanlıurfaspor forması ile çıktığı 60 maçta 18 gol attı.


 


Anahtar Kelimeler: Çapar Amedspor anlaştı