Meydandaki Çöp Kutuları yenilendi

Yaşam 10.09.2014 10:35:29 0
Meydandaki Çöp Kutuları yenilendi

Kızıltepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından alınan 21 adet çöp kutusu Temizlik İşleri Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışma ile yenilendi.

Özgürlük Meydanı`ında bulunan 21 adet çöp kutusu Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen ortak çalışma ile yenilendi.
Temizlik İşleri Müdürü Abdurrahim Aslan yaptığı açıklamada, "Özgürlük Meydanı`nda bulunan 49 adet çöp kutusu yaklaşık üç ay önce yenilenmişti. Özgürlük Meydan`ında kullanılan çöp kutuları eskiciler, çocuklar ve hurda işleri ile uğraşanlar tarafından tahrip ediliyor ve maalesef çöp kutularının kapakları, kutu etrafındaki çıtaları ile izmaritlikleri kırılıyor, çalınıyor. Bu gibi nedenlerden dolayı kullanılamaz hale gelen 21 adet çöp kutusu Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından alınarak ortaklaşa yürüttüğümüz çalışma ile yenilendi. Bu katkılarından dolayı Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum" dedi.

Park ve Bahçeler Müdürü Mahmut Güneş ise" Esnaflarımız kendi dükkanları önünde bulunan çöp kutularına zarar veren kişilere izin vermemelidir. Temizlik konusunda tüm yurttaşlarımızın duyarlı olması lazım. Çimlerin üzerine çöp atmamalı ve özellikle yeşil alanlara dikkat edilmesi lazım" şeklinde konuştu. 


Anahtar Kelimeler: