Mezopotam´da doğan Badella Türkiye markası olma yolunda

Mardin´in Mezopotamya topraklarından doğup alış veriş merkezleri ve işlek caddelerde yer alarak Türkiye´nin fastfood markası olmayı hedefliyor.

Gündem 20.09.2020 20:03:58 0
Mezopotam´da doğan Badella Türkiye markası olma yolunda

Badella, Makarna ve salata konsepti olarak marka, Mardin´in Mezopotamya topraklarından doğup Alışveriş merkezleri ve işlek caddelerde yer alarak Türkiye´nin fastfood markası olmayı hedefliyor. Menü içeriği ağırlıklı olarak, makarna, tavuk, salata ve özel soslardan oluşan Badella makarna daha çok damak tadına düşkün, hafif yemek kültürü ile fastfood müşterilerini hedeflemektedir.

Makarna, tavuk ve salata menüsü ile sektörde ilk olma özelliğini hedefleyen Badella makarna başlangıçta,makarna, salata, mantı, kahvaltı çeşitleri ve sağlık menüsü adı altında, fitcuit pirinç, coco fitcuit, yoğurtlu granola  ve bölgede ilk olacak bardakta makarna (kap götür) menü çeşitleriyle başlamayı planlayıp Ar-Ge çalışmaları sonucunda menüsüne sos, makarna çeşitliliği bakımından açıldığı bölgenin damak zevkine hitap edecek yenilikleri eklemeyi hedeflemektedir.

Badella, Mardin´e olan vefa borcundan ilk şubesini Movapark Alışveriş Merkezinde 20 Eylül 2020 tarihinde açılışını gerçekleştirmiştir. Markanın İlk hedefleri arasında doğu ve güneydoğuda bulunan Alışveriş Merkezlerinde açma planları ve sektörde Türkiye´nin bir fastfood markası olma yolunda ilerledikleri belirtildi.