“Mezopotamya Maratonuna Tüm Vatandaşlarımızı Koşmaya Davet Ediyoruz”

Kızıltepe Kaymakamlığı, bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Uluslararası Mezopotamya Yarı Maratonunun halk koşusu etabına Kızıltepeli vatandaşlarında katılım sağlaması için çağrıda bulundu.

Spor 21.11.2023 21:54:00 0
“Mezopotamya Maratonuna Tüm Vatandaşlarımızı Koşmaya Davet Ediyoruz”

26 Kasım 2023 Pazar günü düzenlenecek organizasyon ile ilgili Kızıltepe Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Başaklar Diyarı Kızıltepe’de düzenlenecek olan 2. Uluslararası Mezopotamya Yarı Maratonuna tüm hemşehrilerimiz davetli.” Çağrısı yapıldı.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan maraton 21 km yarı maraton, 5 km halk koşu ve çocuk koşusu olmak üzere üç ayrı kategoride düzenlenecek. 26 Kasım’de start alacak olan 2. Uluslararası Mezopotamya Yarı Maratonu Halı Caddesi’nden başlayıp Vakıf Banktan- Üç yola, oradan Mardin Caddesi, Havaalanı, Selen Kışlası ve son olarak Mehmet Akif İnan İmam Hatip Lisesi’nin oradan dönüş sağlanarak tekrar start yerine geri dönülerek son bulacak.

2.Uluslararası Mezopotamya Yarı Maratonunda yarışmak üzere Yurt içinden ve yurt dışından binin üzerinde kayıt yapan sporcu sayısına ulaşılan organizasyona Etiyopya, Kenya, Makedonya gibi ülkelerden de başvurular yapıldı.

21 km yarı maraton ve 5 km halk koşu için kayıt yaptırmak isteyen sporcularım  www.mezopotamyayarimaratonu.com  adresinden kayıtlarını yapabilirler.