Mezopotamya’nın Efeleri Fenerbahçe’ye kaybetti: 1-3

Yeni Kızıltepe Spor erkek voleybol takımı, ligin 9. Haftasında konuk ettiği Fenerbahçe HDI Sigorta erkek voleybol takımına 3-1 yenildi.

Spor 23.11.2021 09:34:00 0
Mezopotamya’nın Efeleri Fenerbahçe’ye kaybetti: 1-3

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2021-2022 sezonu AXA Sigorta Efeler Liginin 9. haftasında Yeni Kızıltepe Spor’un bu haftaki rakibi şampiyonluk adaylarından birisi olan Fenerbahçe HDI Sigorta takımı oldu. Ev sahibi ekip Mezopotamya’nın Efeleri rakibine 3-1 yenildi.

Kızıltepe Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ve maçın televizyondan naklen yayınlanmasına rağmen taraftarın büyük ilgi gösterdiği müsabakayı takip etmek için gelen bir kısım taraftarda salonda yer olmadığı için dışarıda kaldığı maçın ilk setinde Yeni Kızıltepe spor rakibine 17-25 kaybederken ikinci sette büyük bir mücadele ortaya koyan Mezopotamya’nın Efeleri seti 26-24 aldı. Üçüncü sette de başa baş bir oyun sergileyen Kızıltepe ekibi bu seti 23-25 kaybetti. Maçın dördüncü setinde oyuna ortak olamayan Yeni Kızıltepe Spor bu seti 19-25 kaybedince Fenerbahçe HDI sigortaya 3-1 yenildi.

Yeni Kızıltepe Spor erkek voleybol takımı ile Fenerbahçe HDI Sigorta erkek voleybol takımı maçını, Yeni Kızıltepe Spor’un onursal başkanı, Kızıltepe Kaymakamı/Belediye Başkan vekili Hüseyin Çam ile eşi Dilek Çam, AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, Kızıltepe İlçe Başkanı Bülent Şahin ve çok sayıda sporsever ile taraftar izledi.

Yeni Kızıltepe Spor, 28 Kasım’da Ankara’da ligin lideri Halkbank ile karşılaşacak.